Калин Георгиев: Таки не е ползвал чужд паспорт

0
Таки не е бил с фалшив паспорт при ареста

Главният секретар на МВР Калин Георгиев заяви, че соченият за един от най – големите наркобосове в днешно време Христофор Аманатидис – Таки е бил задържан на изкуствения остров Палм Джумейра в Дубай, а не се е предал сам, каквато беше първоначалната информация по случая.

Калин Георгиев заяви, че е добре, че са хванали Брендо преди да избяга

Калин Георгиев разясни в ефира на тв7 още, че гръцкия наркобарон Христофор Аманатидис по – популярен като Таки е бил спипан, но не е ползвал фалшив паспорт,  просто е бил изненадан от властите и арестуван на място. Главният секретар на МВР заяви даже,  че популярният крими герой е разполагал с луксозна баровска къща на острова Палм Джумейра.

Към днешна дата се подготвя процедурата, за да може по – възможно най –  бърз начин Таки да бъде екстарадиран и съответно съден в България. Главният секретар констатира и ареста на Евелин Банев – Брендо, който се издирва от властите на Щвейцария за организиран трафик на кокаин в размер на 10 тона. Калин Георгиев заяви, че са успели да задържат Брендо преди да избяга, но като цяло неговата престъпна дейност не касае страната ни, тъй като трафикът на наркотици не е минавал през България.

И Таки е бил арестуван, а не се е предал!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *