Кали роди третия си син тази сутрин

0

Кали бюстът напълнялФолкпевицата Кали стана майка за трети път рано тази сутрин. Тя роди очакваното момче и го кръсти Александър. Името е избрано от самата нея и иска и третият й син да е победител в живота. Той пък веднага доказал това и наддал боен вик, поздравявайки света. Ще стане певец като майка си, пророкувал екипът в Първа АГ болница „Света София“.

Раждането е минало безпроблемно и младата майка вече приема поздравления от най-близките си хора. Алексаднър е третият син на певицата, като всичките й деца са от различни бащи. Тя не крие този факт и даже се гордее с него, защото според нея всяко дете трябва да е желано и да идва на този свят с много любов.

Последно Кали бе женена за милионерския син Антон Краус, но любовта й към него бързо изстина и тя се влюби в бащата на малкия Сашко. Все още омъжена, фолкаджийката се премести при новия си любим, а след това с Антон уредиха развода мирно и тихо. Той й взе джипа, а тя пък му върна всички подаръци. С Владо нямат брак, но твърдят, че много се обичат.

Кали пя почти до началото на осмия месец на сцената и слезе само заради големия си корем. Дори тогава не се кротна вкъщи, а тръгна по телевизиите като гост в различни предавания. Водещите я гледаха със страх да не роди в студиото, но тя обещаваше, че няма да го направи.

Певицата ще живее при Владо с трите момчета, като ще наеме домашна помощница. Тя планира да се върне на сцената до месец, когато смята, че вече ще се е възстановила. Парите от участията ще вляга в гледането на децата, тъй като държи да е финансово независима и да не чака издръжка от мъж.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/s61mOfw7oLQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *