Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кали: Не ми пука, че третото ми дете е от трети мъж!

КалиЖивотът е динамичен, непрекъснато се променя, казва Кали, която е бременна с третото си дете от трети мъж.

Нека ме одумват, като си нямат друга работа, а мен изобщо не ми пука. Не живея за хорското мнение, макар че хората непрекъснато се занимават с мен. И медиите се занимават с мен. Някои ще кажат, че и това е слава, но на мен ми е безразлична тази слава. Дали ще пишат, или не, все ми е едно. Например не спряха и няма да спрат да пишат, че големият ми син Жорко е дете на Георги Илиев. Сто пъти съм казвала, че Георги Илиев няма нищо общо и бащата на Жорко е търговец на алкохол. Но това няма да спре клюката, тя ще си продължи, нали журналистите с това се хранят.

Не се женя за мъжете си и не им раждам деца, защото са богати. Кали с ВладоПървият ми съруг не беше богат. Антон беше, но аз съм му върнала всичко, което ми е купил или подарил. Там сметките ни са чисти. Сега съм с Владо, защото го обичам и ще му родя дете, защото го обичам. Той е туроператор и аз не зная богат ли е или не. Никога не съм го питала за банковата му сметка. Сама издържам децата си и ако не дай Боже, се разделим, ще издържам и третото. Не искам да се женим, просто се обичаме. Като се роди бебето, тогава ще мислим.

Кали призна и че ще ходи на екзотична екскурзия с любимия си, но от сайтовете и вестниците научила, че там той ще й даде годежен пръстен. Изобщо толкова неща научавам от сайтовете, че понякога се щипя, за да проверя за мен ли става дума, или за някоя друга. Случвало ми се е от публикации да разбера, че в една и съща нощ към пяла в три клуба в три различни краища на България и съм правила различни неща. А в същото време съм си била вкъщи и съм нямала идея къде пея по-точно.

Певицата е в третия месец, кара лека бременност, не повръща и графикът й е пълен да края на лятото. Тя ще пее в различни кръчми по морето, а след това малко ще ограничи появите си на сцената заради порастналато коремче.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *