Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кали: Исках да пребивам Кати, защото не може да пее!

Кали

Явно женският бой излиза на мода, защото напоследък все повече от така наречените поп – фолк певици са се превърнали в същински стръвници и разправят, че искали да пребиват този или онзи. След като първа кръвожадната Емануела призна за мечтите си да ступа Алисия от ревност, сега пък Кали заяви, че навремето имала огромен мерак да смачка мутрата на „волната пеперуда” Кати, защото не можела да пее.

„Сега вече не мисля по този начин, но навремето имах голямо желание тази „волна пеперуда” да кацне на левия ми юмрук (Кали боксира с обратен гард – б. р.). Такъв полет щях да й изкарам, че после да не може да стане. Съвсем не я харесвах тази „певица”, която ме изкарваше от равновесие с фалшивото си пеене” – признава Кали.

Кати

Тя допълва, че на някакъв рожден ден се наложило да я държат трима мъже, за да не скочи и да размаже бездарната Кати. По незнайни причини и били дали микрофона на нея да пее, а непрекъснатото й бъркане на тоналностите буквално изкарало Кали от равновесие.

Тя опитала всякак си да предотврати пеперуденото излитане на сцената, но организаторите останали непреклонни. Тогава Кали се развилняла зад кулисите и обвинила хората, че нищо не разбират от музика. Защото не било хубаво да се пее на плейбек.

В днешно време обаче Кали съвсем се е кротнала и от лютия й характер не е останала ни най – малка следа. Първо записала да учи философия и започнала да гледа много по – „филосовски” на нещата като цяло. Освен това, вземала личен пример от Бойко Борисов, който накарал полицията да заработи както трябва и да не си затваря очите пред провинилите се, независимо кои са те.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Кали: Исках да пребивам Кати, защото не може да пее!

  1. Бараби Отговор

    04.09.2012 в 13:39

    Те повечето от певиците не могат да пеят. Дори при изпълнения на плейбек само артикулират с устни.

  2. Алекс Отговор

    05.09.2012 в 15:13

    Дали заради пеенето, или защото КаТи беше къде, къде над КаЛи?! КаТи имаше много, много хитове, а КаЛи не чак толкова. КаЛи е завиждала на КаТи – 100 %! Аз до ден днешен слушам песните на КаТи. Много я обичам! Страхотна е!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *