Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Какво харесват най – много мъжете?

Познайте от три пъти без да грешите какво харесва мъжът у една жена

очите най - важни при свалка

очите най – важни при свалка

Ако си мислите, че женските гърди и дупето са най – интересни за мъжкото съсловие жестоко грешите. Оказва се, че тези два дамски атрибута играят третостепенна роля в сексуалното привличане, а първото място уверено държат … очите.

Според последното сексологично изследване във Великобритания, мъжете преди всичко се впечатляват от очите на една жена. В проучването участвали повече от 2 000 представители на двата пола, а резултатите са извадени след задълбочен психоанализ на данните. Втора по значение за сексуално привличане е усмивката, а гърдите и съблазнителното дупе остават едва на трето и четвърто място.

Според научния екип провел изследването, получените резултати показват, че съвременният мъж е по – одухотворен откогато и да било. Само допреди двадесетина години огромните бомби бяха точка G за мъжкото съзнание, но това вече със сигурност не е така. Съществено значение играе и цялостната визия, както и състоянието на телесното тегло.очите най - важни при свалка

Интересно е, че жените от своя страна на първо място също гледат в очите на евентуалните си партньори, но тук вече започват съществените различия. Защото за дамите втора по важност се оказва дебелината на портфейла.

„Понякога един поглед в очите на човек е напълно достатъчен, за да разгадаем какво се крие вътре в него. Когато се срещнете с някой за първи път е повече от препоръчително да осмислите начина, по който гледа към вас. Като основен извод можем да кажем, че мъжете и жените започват все повече да си приличат, въпреки че между тях все още има огромни различия. Основният показател обаче е един – очите”, споделя ръководителят на екипа Маргарет Милер.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *