Как Цветелина Бориславова за нула време стана милиардерка. Без данъците! – с видео

3

cvetelina1 Skandalno.net За няма и десет години любимата на министър председателя Бойко Борисов Цветелина Бориславова е успяла да спастри благосъстояние, което се оценява на 1 милиард лева. Горещата новина съобщи на нарочна пресконференция левият народен представител Антон Кутев. Човекът си направил труда и пресметнал, че за такова богатство е необходима скорост по-голяма от 200 хиляди лева на ден, защото иначе това означава бизнес дамата да е правела по толкова бона и през уикендите и националните празници, което е малко вероятно.

Народните представители от Коалиция за България направили проучване, което според тях показва, че хубавата Цветелина има съсобственост в повече от 20 фирми. Логично е левите избраници да поставят въпроса колко е cvetelina-boikoнаброила дамата за тези фирми и откъде толкова пари както и най-ключовата питанка: колко данъци е внесла през тези очевидно много благодатни за нея години. Защото е знайно, че в България летящият старт в бизнеса, както и пускането му на яки корени в икономическата почва става само като се взима много, без да се дава или почти да не се дава нищо в замяна.

Има обаче хора паметливи. Те си спомнят как проспериращата банка на Цветелина Бориславова СИ банк за един ден смени собствеността си. И от ръцете на Славчо Христов се оказа в ръцете на Цветелина Бориславова. Ама ще се запитате: при толкова много банки, защо точно СИбанк беше пожелана, а не някоя друга. Отговор има. И той е, че през банката на Славчо Христов – човекът издигнал се от готвач на постни манджи за вегетарианеца Иван Костов до топ банкер, минаваха всички бюджетни плащания. А те всеки месец са на обща сума милиарди. Така, в ерата, когато

Цветелина и... като две капки вода!
Цветелина и… като две капки вода!

банките в България все още не раздаваха кредити, което означава, че и не печелеха кой знае колко, Славчо Христов и кръгът „Олимп” около него и Иван Костов си преживяваха твърде добре. И в момента всяка банка гледа да се докопа до обслужването на бюджетните пари – това са пенсиите, това майчинските, заплатите на учителите, заплатите и издръжката на министерствата, агенциите и т.н. Тоест – гарантирани приходи.

Бойко Борисов в присъщия си импулсивен стил заяви по повод горното: „Ако БСП има данни около бизнеса и доходите на Цветелина Бориславова, незабавно да ги дадат на прокуратурата”. Зад това изявление се крият няколко неща: или, че първата двойка на България вече си е охладняла, или че Бойко Борисов е сигурен в чистия косъм на Цветелина, или че няма да я хвърли на кучетата просто ей така и ще опъне чадър. А може би означава, че властта много му се услажда и ще жертва интимната си връзка заради кефа всички да са ти в краката и да треперят от теб? Ще поживеем – ще видим. Skandalno.net
Милиардерката Цветелина хвърли много усилия и лично време в предизборната кампания на Бойко Борисов! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Най- интересното е че през тези години управляваха комунистите, а и потеклото и е от ДС.Как може червения депутат да изпусне такъв важен детайл.Най вероятно го е изпуснал умишлено…..

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *