Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Как се става проститутка. Репортеки на „Скандално” се цаниха за жрици в пловдивски бардак

Наборсучени работнички не търпя, категорична е Мадам Десита

Наборсучени работнички не търпя, категорична е Мадам Десита

Работех на магистралата. Сводник беше гаджето ми. Тормозеше ме много. Един ден избягах, дойдох в Пловдив и почти веднага намерих тази работа. Тук съм от 9 месеца. Тук съм от 9 месеца. Условията са добри. Изкарвам по 200 кинта на седмица. Мечтата ми е след време да отворя собствен бардак. Това споделя 19-годишната Ася. Тя е една от 7-те труженички в официално регистрирания като „салон за масажи“ клуб „Десита“. Своеобразната Мека на сладострастието е само един от близо 40-те публични домове под тепетата. Намира се на ул. Хан Кардам до Централна гара.

„Кого ще търсите там“? По недоверчивия тон на съседа разбираме, че интересуващия ни адрес е близо. Влизайки във входа на кооперацията усещаме по гърбовете си любопитни погледи. Третия етаж. След петото позвъняване вратата отваря апетитна мургава девойка на около 20 години. пищно деколте и огромна нануировка на рамото са първото нещо, което впечатлява.

Попадаме на това място след телефонна уговорка. „Ние сме две приятелки, на 21 и 22 години, желаем даkurvi-3 започнем работа“. Момичето от слушалката явно се „хвана“ на скалъпената ни постановка. Каза, че можело да ги посетим по всяко време на денонощието и още: „Работи се нонстоп. Желанието на клиента е закон. Получавате 50 % от заработеното“. заредени с тази предварителна информация, хлътваме в тясно коридорче. Миризма на евтин парфюм и цигарен дим. Сред занемарения лукс на приемната за клиенти (хола) заварваме две девойки по хавлии. Телевизорът в ъгъла яко дъни турбо-чалга. постепенно ни обхваща усещането, че на това място девизът „Секс, бой и сръбска музика“ действа с пълна сила. настаняваме се на червени лачени дивани. В следващите 15 минути към компанията ни в салона, от съседните стаи, се присъединяват още четири 18-20-годишни момичета. Гримираните им лица излъчват умора. Държат се непринудено. Вещо ни разясняват тънкостите на занаята: Ако не искате да правите нестандартен секс, кажете го на шефката още в началото. Тя излезе, но всеки момент ще се върне. Както се уговорите сега, така ще е занапред. С нея трябва да се разберете и дали ще ползвате кондоми при аналната любов.  Презервативи раздават, но ние предпочитаме да си купуваме. Ония са калпави и се късат като за световно, надпреварват се да съветват „бъдещите ни колежки“. Червенокоси, блондинки, дори една брюнетка- разнообразие според вкуса на клиента. Мъжете, които редовно ни посещават, очакват от нас всеки път да сме различни. Цветът на косите, прическите, грима и дрехите сменяме всяка седмица. Ето, аз до миналата седмица бях руса, сега съм гарваново черна, споделя 24-годишната Петя. момичето дошло в Пловдив преди 6 години. Работела като сервитьорка в родния Харманли. Преместила се в Града на тепетата за да следва, но мизерията я принудила да прекъсне. веднъж решила, че животът на бедна студентка не е за нея, се насочила към най-древния занаят. За да упражняваш тази професия трябва да се отърсиш от всички фалшиви морални задръжки, продължава тя.

За пръв път правих секс на 14 години. В момента само аз и още една колежка предлагаме пълна програма. навих се не толкова от любов към аналния секс, колкото заради по-доброто заплащане. Имам дете в първи клас, което живее при родителите ми. Пращам им пари всяка седмица, завършва Петя.

С течение на разговора става ясно, че момичетата нямат почивен ден. „Отпуск“ ползвали само при „гости от Червен бряг“. Работят както в апартамента, така и на повикване. Клиентите им са предимно възрастни мъже.

Така е по-добре. В младичките се влюбваме и им пускаме без пари, включва се и русокосата тигрица Ани. Поглежда към колежката си, която наскоро е зарязана от поредната си изгора, и добавя: „После си имаме проблеми с шефката. На мъжете, с които спим нямаме право да даваме телефоните си. Ако се разбере, ни налагат големи санкции. преди време едно момиче се изтарикати и прибираше цялата сума от секссеансите с някакъв арабин. Когато „мадам“ разбра, я наказа в продължение на месец да изпълнява желанията на най-извратените клиенти безплатно. После я изхвърли.

Ако откажеш на клиент, гардовете на Маман те пукат от бой!

Ако откажеш на клиент, гардовете на Маман те пукат от бой!

Преди време пък колежка отказа на клиент. Не й харесал. После гардовете на шефката я пукнаха от бой. Ани се готви да разкаже поредната пикантерия, когато на вратата се звъни. „Това са новите момичета“ изписукват „пеперудките“ в един глас на току-що влязлата шикозна дама. Обувки с висок ток. Изкусително къса рокля. Масивни златгни бижута. Тежък грим. Видима възраст- 30 години. „Ако се измие ще прилича на маймуна“, мислим си. Но така накипрена е достойна конкуренция на своите работнички.

Изпитателният й поглед се плъзга по телата ни. „Елате в кухнята“, подканя ни с делови тон тя.

На чаша кафе бъдещата „работодателка“ разяснява „ценовата политика“ на клуба. Стандартен секс за 20 минути- 30 лв. Плюс френска- 40. пълна програма за час- 80. Като ви гледам какви сте хубавички- добри пари ще вадите. В тоя бранш има две основни правила, изстрелва Десита. Първо, не позволявайте на клиента да се освободи повече от веднъж. И второ- дори да вие неприятно, винаги симулирайте оргазъм. Наборсучени работнички не търпя!

После става ясно, че ще „се трудим“ в апартамента. Дори можело да живеем там. Ако решим да останем, трябвало да делим стая с още четири пеперудки.

Въпросното помещение с размери 3 на 3 метра е потънало в безпорядък. По пода са нахвърляни всевъзможни дрехи и мръсно дамско бельо. Върху омърляния чаршаф на едно от леглата се търкалят три чифта обувки. За този „лукс“ нямало да плащаме нищо. По-добри условия за работа няма да ви предложи никой, категорична е маман. И добавя, че единствено нейният клуб нямал проблеми с полицията. Трябва да сте на разположение 24 часа в денонощието. Дори да сте извън апартамента, щом ви звънна- пристигате в рамките на половин час. надявам се да се разбираме, просто има правила, които трябва да се спазват, нарежда като свекърва Десита.

допиваме кафето си, когато в клуба влиза и първият клиент за деня. От мястото, където седим, го виждаме само в гръб. 30-ина годишен едър тип с бръсната глава.

Ако искате, можете да започнете веднага, предлага шефката. Той е редовен посетител. Щом ще ви е за сефте, обслужете го и ако остане доволен, ще ви взема.

В приемната обаче ни очаква страховита изненада. познатата физиономия на клиента ни връща 4 месеца назад, когато двете написахме статия за него.

Щом ни разпозна, на лицето на бившия полицай грейна 24-каратова усмивка. По мътния му поглед установихме, че е пиян като талпа. хей, журналистките! Много яко материалче ми спретнахте. Кво прайте тука, бе? Да не заработвате допълнително?…

Шаш! В стаята настъпва неловко мълчание. Очите на момичетата ще изхвръкнат от орбитите им.

Разконспирирани сме! Смотолевяме нещо от рода на: „какво да се прави. Работата ни е такава. Нищо лично! и т.н. 180-градусов завой и „черта“ към вратата преди да са се съвзели.


Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Как се става проститутка. Репортеки на „Скандално” се цаниха за жрици в пловдивски бардак

  1. Гергана Отговор

    18.03.2012 в 21:21

    Браво за статията ,момичета

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *