Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Как Нико Тупарев открадна милиони от Брюксел – с видео

tuparev1Милиони евро бяха пръснати с лека ръка от Министерство на икономиката за рекламни материали на родния туризъм. Сред облажилите си от аферата е скандалният тв. продуцент Нико Тупарев.

Общо 32 млн. евро били раздадени за печатането на рекламни брошури и изготвянето на няколко клипа. 26 млн. от колосалната сума били отпусната от Брюксел по програма „Регионално развитие”, а останалите 8 млн. от държавата. Проектът бил подготвен по време на предишното правителство.

Далаверата, разкрита от сп. „Гранде Хотели” , показва черно на бяло как се изразходват субсидии от ЕС. Единичната цена на рекламната диплянка

Реклама за милиони

Реклама за милиони

излиза 12, 30, а общо са напечатани над 600 000 броя. Цените, предвидени за рекламни клипове, също са завишени няколко пъти, коментират експерти. А съвсем друг въпрос е, че няма никаква

Тупарев имал вътрешен човек в министерството

Тупарев имал вътрешен човек в министерството

стратегия за разпространението на диплянките или за ротацията на рекламните спотове по чуждестранни тв.канали.

Фирмата на Нико Тупарев „24/7 къмпани” участва в консорциума „Проивент бизнес партнерс 3”. На тях е поверена държавната поръчка за изготвяне на новата рекламна кампания.

Димитрина Христева, пиарката на министър Трайков, беше заподозряна във взимане на рушвет, за да осигури победата на Нико Тупарев и СИЕ. Дамата, сочена за безспорна любимка на шефа си, категорично отрича подобни твърдения. Дори да не е тя обаче, някой неин колега от министерството е прибрал солидна сума, за да бъде избрана правилната фирма.

При предишната рекламна кампания, 7,5 млн. лева бяха похарчени за рекламен клип, който да се върти по Евроспорт. Огромната сума обаче не оправда качеството на видеото. То беше обявено от мнозина за плагиатствано от рекламата на Турция.

ТОЗИ КЛИП СТРУВА  7,5 МЛН. ЛЕВА СПОРЕД РАЗЧЕТИТЕ НА ИКОНОМИЧЕСКОТО НИ МИНИСТЕРСТВО – ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Как Нико Тупарев открадна милиони от Брюксел – с видео

  1. кло6аре Отговор

    20.01.2011 в 14:39

    Не е луд който я яде!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *