Как да спретнем семеен скандал в три лесни стъпки

1
Семеен скандал

В живота на всяка двойка идва момент, в който нещата сякаш не вървят. Гълъбчетата все още се обичат и не говорят открито за налегналото ги отегчение, но всяка нова инициатива е обречена на провал. Според специалисти по семейни отношения, в такъв момент е удачно да се предизвика контролиран скандал, който да разчупи семейната скука и да доведе до ново сплотяване.

Учените предлагат на съпругите напълно безплатно готова тактика, която могат да внедрят във всеки един момент. Планът се състои от три лесни стъпки, които обаче трябва да бъдат изпълнени в определена последователност. Най – общо те са обвиняване на мъжа в изневяра, последвано от признание за ваши извънбрачни сексуални контакти и накрая обяснение в искрена любов към обезверения и ошашавен съпруг.

Специалистите са категорични, че при 90 % от двойките участвали в експеримента методът работи безотказно, но всяка жена трябва да се съобразява с характера на човека до себе си. Следват практическите съвети за реализиране на атаката.

Обвинение в изневяра

Когато решите да обвините съпруга си в изневяра, най – лесно е да го засечете демонстративно заедно с колежка или друга позната жена (вашите приятелки също са много подходящи). Достатъчно е просто да ги видите как се разминават по улицата, дори и да не си кажат нищо повече от едно „здравей”.

След това изчакайте сгоден момент, в който да изстреляте обвинението, давайки си вид на жестоко засегната жена. Съвсем спокойно може да му кажете, че вече имате доказателство за неговата невярност, както и че се чувствувате предадена от най – близкия си човек.

Специалистите съветват тази част от плана да бъде осъществена в рамките на 3 до 5 дни, в които обаче животът на вашия човек трябва да се превърне в ад. Започвайте рано сутрин още след ставане от сън и използвайте всеки удобен момент, за да натяквате докато ви втръсне на самите вас.

Изневяра

Признанието

След като първият етап приключи, замразете всичко за няколко дни и си дайте вид, че сте забравили и дори простили. Поотъркайте се около вашето зайче и го забаламосайте, като изпълнявате задълженията си по обичаен начин. Даже прекалете малко в грижите си към него, за да го накарате да се запита каква е причината за повишеното ви старание. Стремете се да го хипнотизирате напълно, за да се отпусне и при следващата стъпка да го сразите с един единствен удар под кръста.

Когато прецените, че агнето е достатъчно угоено, пригответе лека закуска и го поканете уж да ви прави компания. Психолозите уточняват, че най – добре е това да стане в почивен ден, защото тогава хората са отпуснати и не са подготвени за неприятни изненади. В течение на разговора направете изявление с подходяща интонация, че имате да му казвате нещо.

Съобразено с темперамента на вашата половинка, с невинен поглед му заявете, че сте изневерили или най – малко сте се влюбили в друг човек. Не забравяйте да споменете, че конкурентът има редица предимства, като например по – уравновесен характер, по – скъпа кола или по – голям апартамент. В никакъв случай обаче не обиждайте на лична основа и не допускайте грешката да заявите, че другият мъж е с по – големи сексуални способности. Това ще обиди смъртоносно съпруга ви и нещата могат да излязат от контрол. Съвсем друг ще е случаят, ако пък му разкажете, че сте се гушкали с жена.

Независимо каква ще е неговата реакция, блъснете някакъв съд или прибор от масата на земята, след което избягайте в другата стая и се заключете. Не отваряйте поне два часа, колкото и да ви увещават да го направите. Ако кавалерът стане по – настоятелен изкрещете, че ще се самоубиете (но не го правете), ако не ви остави намира.

След това излезте с видимо измъчен вид и дайте да се разбере, че се раздирате от вътрешна борба. Следете внимателно действията на съпруга, за да се предпазите от евентуални лоши последици. За този момент от екшъна няма ясно определени правила за поведение и трябва сами да преценявате как ще се справите със ситуацията.

Любовно признание

Обяснението в любов

Отново изчакайте известно време, за да се успокоят нещата. Ако половинката ви не е тотално извадена от строя, обикновено това ще стане в рамките на седмица. През това време обаче не му давайте да ви докосва ако има желание, като се оправдавате с главоболие или служебни ангажименти. Изчакайте първата сряда и тогава го изненадайте приятно, като нахлуете с невиждана страст в личното му пространство.

Признайте, че го обичате повече от всичко на света и че сте си измислили цялата история от втория етап, за да му върнете за неговата забежка (вече в никакъв случай „изневяра”). Старайте се да изглежадте убедителни и не допускайте противниковата страна да ви изненада по някакъв начин.

Заключение

Психолозите са категорични, че тази методика е изключително полезна за заздравяване на отношенията в семейството. След като преживее цялото нещо, съпругът ще се държи като най  – галантен кавалер пред хората, а в леглото ще бъде истински лъв. С изненада ще откриете, че и вие самата гледате на него с други очи и сякаш имате нов човек до себе си. Не забравяйте обаче, че по време на действията може да се стигне до драматични обрати, които трудно можете да предвидите. Семейното щастие е във ваши ръце.

Голям бой:

http://www.youtube.com/watch?v=Mwsk-znsf4Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *