Как да подпалим отново огъня на любовта

5
Секс в семейството

Всички са наясно, че колкото и да се стараем, в определен момент от семейния живот отношенията между мъжа и жената зациклят. Изпепеляващата страст е забравена отдавна, а съпрузите съвсем открито са обявили военни действия. Последствията от това са ясни: мъчителни изневери, отчужденост, скандали, счупени на хиляди ледени късчета човешки сърца.

Каква е причината за тези отношения и можем ли да ги избегнем? Отговор на тези въпроси ни дават група психолози от Унгарския университет, които провели задълбочени изследвания по този основен за съвременното общество проблем.

Оказва се, че основният фактор за неразбирателство в семейство е до болка познатото намаляване на сексуалното привличане между партньорите. Изненадващото е, че в повечето случаи основната вина за това е у жената и изследователите предлагат на дамите няколко прости неща, с които да разпалят отново огъня от жалките останки на някогашната любов.

Накарайте го да мечтае

Много добре знаем какви са последствията върху мъжката психика от гледката на голо женско тяло. Почувствайте се като Памела Андерсън или Лили Иванова на младини ако щете, но се престрашете и го накарайте да мечтае, като бодро размятате прелести пред уморените му очи. Минете покрай него уж случайно на няколко пъти и следете за реакциите му. Не се срамувайте от тялото си и разберете, че той ви помни такава, каквато сте била на първата среща. Надали на света има истински мъж, който е в състояние да остави беззащитната гола жена в лапите на съдбата.

Секс в семейството

Поддържайте се

Ако искате да въздигнете либидото на половинката си до отдавна забравени висини, в никакъв случай не се занемарявайте. Отговорете си сама на въпроса дали бихте могли да привлечете когото и да било, ако изглеждате безлична и буренясала. Гримирайте се, облечете новото си бельо и се почувствайте уверени в себе си. Когато човек е убеден в собствените си сили, желанието за секс се засилва неимоверно много.

Споделете сексуалните си фантазии

Разкриването на съкровените и тайни желания определено сближава хората. Покажете му къде искате да ви пипне, обяснете му какво искате да ви направи и бъдете сигурни, че мъжът ще ви награби много преди края на разказа, готов за подвизи от първа величина. Помнете само, че не трябва да се срамувате, когато решите да направите от мечтите си реалност.

Пресъздайте вашата първа среща

Спомнете си първия път, когато излязохте заедно. Изпипайте всичко до най – малкия детайл като започнете от дрехите, преминете през мястото на срещата и стигнете до трепета на първата целувка. Смело пресъздайте всичко и дайте път на чувствата, които отдавна сте прикрили зад маската на огорчението. Претворяването на този романтичен момент ще подейства и за двама ви като силен допинг, който ще помага в трудни моменти дълго време напред.

Това са само основните стъпки, чрез които можете да разнообразите сексуалния си живот. Пълният труд на изследователите се съдържа в повече от 500 страници, които на практика е невъзможно да публикуваме. Затова развинтете фантазията си максимално и си спомнете, че някога сте били деца.

Страхотни:

http://www.youtube.com/watch?v=7js_QOG6trU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *