Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Как да накажем немирната съпруга с помощта на порно снимки

Изнудвайте с порно снимки непокорната съпруга

Модерен метод за озаптяване с помощта на еротиката

Всеки от нас е чувал стария лаф „порно, бой и стригане до кожа”, който беше особено популярен при изгряването на родната демокрация. В онези мътни години тези нихилистични способи се прилагаха от мнозина видни представители на тогавашното общество, защото с тяхната помощ те успяваха да охладят буйната кръв на шавливите си съпруги.

В днешно време боят и малтретирането са изцяло отхвърлени като средство за решаване на проблемите, но за сметка на това порното бе издигнато на пиедестал във всички сфери на културно – обществения живот. Именно този факт породи рязкото нарастване в броя на изневерите, което пък повлече след себе си изобретяването на последният и най – модерен способ за озаптяване на всяка опърничава съпруга.

Снимайте я ето така

Техниката на обуздаване е изключително проста и чрез нея дори най – калпавият мъж ще има възможността да се почувства герой. Всичко, което трябва да си осигурите е фотоапарат или видеокамера (стават и тези на мобилния телефон), терен за осъществяване на сексуален контакт и известна доза смелост. Когато се снабдите с техниката просто тръшнете жената на леглото и след като разкъсате дрехите й, извадете своята камера и снимайте на воля.

Не се заблуждавайте, че съпругата ще ви стои диван чапраз и безропотно ще се остави да я излагате. Поради това не губете време и като свършите снимките бягайте. Бягайте, тичайте, хвърчете – сякаш ви гонят триста дяволи и не спирайте, докато не направите сигурен бекъп на ценните кадри. След това спокойно се приберете и с нормална интонация обяснете, че ако оттук нататък не слуша, интернет е голям и спасение няма. Но помнете едно – че вашата съпруга също има фотокамера и може на свой ред да се превърнете в порно звезда.

Виж видео – 16+:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *