Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Как да го хванем в изневяра

Как да го спипаме в изневяра

Всички сме ставали свидетели на грозни семейни сцени, в които добродетелни дами разкъсват дрехите си пред втрещения поглед на тълпата и налитат безмилостно на случайни мъже крещейки неистово, че ще отмъстят на съпруга – неверник. Подобни произшествия съвсем не са рядкост, а основна причина за тях е ревността.

Никой не е застрахован срещу съмненията, а особено податливи на това са представителките на нежното съсловие. Мисълта, че благоверният изневерява е по – тежка от самият акт на предателство и може да подлуди дори и най – уравновесените жени, категорични са специалисти по семейно щастие. За да намалят вътрешните терзания на съпругите, група учени съставиха кратък списък с най – характерните действия на мъжете, които действително са забърсали нещо чуждо.

Как да го спипаме в изневяра

Купува скъпи подаръци за семейството

Гузните мъже доста често харчат луди пари за скъпи подаръци на семейството, без някой да им е искал каквото и да било. По този начин те си въобразяват, че притъпяват бдителността на съпругата и евентуалната ярост, ако бъдат хванати в крачка. Съвсем спокойно можем да кажем, че това е класически признак, издаващ съпруга – предател.

Яростно порицава изневярата

Чували сме народната мъдрост „гузен негонен бяга”. Ами тя е най – точното описание на неверниците, които без да ги питат се нахвърлят да злословят по адрес на мъжете, които практикуват секс извън брачното ложе. Бъдете сигурни, че вашият човек е нагазил лука, ако твърде често започне да дрънка на тази тема с повод или без повод.

Изчезва тихомълком и без предупреждение

Рязката промяна в навиците на половинката е сигурен знак, че се случва нещо нередно. Особено характерно за прелюбодейците е, че се изнизват тихомълком от семейното гнездо, без да предупредят за това. Психолози съветват усъмнилите се дами да предприемат съответна контраатака, като устроят ловка засада на неверника по местата на които твърди, че ходи.

Често говори за друга жена

Ако мъжът започне често да бръщолеви врели – некипели по адрес на някоя друга дама, почти сигурно е, че е лапнал по нея. Специалистите уточняват, че в този случай не е задължително да има консумирана връзка и може да става въпрос единствено за платоническа любов. Характерна особеност на подобни случаи са, че влюбеният готованец почти винаги описва в детайли външния вид и поведение на въпросната жена.

Започва усилено да спортува

Ако съпругът внезапно получи прилив на енергия и започне редовно да помпи мускули във фитнеса, след като в продължение на двадесет години не е направил дори и едно клякане, значи има нещо нередно. Обикновено мъжете гледат да се докарват пред новите си завоевания, тъй като това ги кара да се чувстват по –  силни и уверени в себе си. Бъдете сигурни, че положението е трагично, ако новите спортни страсти се съчетават и с все по – чести отсъствия.

Заключение

Учените уточняват, че не винаги тези признаци са сигурно доказателство за изневяра. В доста случаи, мъжете просто искат да разнообразят живота си или да ви зарадват с изненадващ подарък. Колкото и странно да звучи, представителите на силния пол също понякога имат нужда да поощрят жена си, дори и без причина. Единственото сигурно доказателство за изневярата е да видите със собствените си очи позорния акт.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=QvK3JxNh1Co&feature=related

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *