Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Как Барети Помляха 30-хилядното Циганско Гето в Пазарджик преди 23 години!

73-ма роми се изреждат на бременна жена! Тя абортира и умира!

70 български малолетни момичета, вързани и насилвани за проститутки, откриват ченгетата при тараша в гетото!

Арлин Антонов ръководи операцията срещу разбеснелите се джипсита.

Виж Страховития Разказ на събитията Тук:

Броженията срещу многолюдната фамилия на Цар Киро в Катуница са нищо в сравнение с това, което се случва преди близо 20 години в ромското гето в Пазарджик. Циганите от пазарджишката циганска махала и до ден днешен треперят, когато се сетят за нощта на 29 юни 1992 г., а в съзнанието им изплуват ясните спомени от разигралите се събития.
По това време демокрацията прохожда в управлението, а призракът на комунизма още има трайно присъствие сред хората. Известните със своята хитрост роми обаче усещат вятъра на промяната и започват да си позволяват редица своеволия. малко по малко поведението на отделни представители от малцинството излиза от релси. Едни от първите, пропищели от своеволията, са жителите на Пазарджик. Само за месец в циганското гето са регистрирани 7 изнасилвания и 8 убийства.
Прясно назначения шеф на полицията Арлин Антонов провежда няколко разговора с тогавашния вътрешен министър Йордан Соколов и главния секретар Богомил Бонев. Двамата му дават картбланш за действия и единственото, което се чака, е правилен момент за започването им.
Около 1 час след полунощ на 29 юни Арлин Антонов получава сигнал, че в гетото е отвлечено младо семейство – на около 22 – 23 години. Мъжът е пребит с железни тръби, а жената е отвлечена в една от къщите. Шефът на РПУ-то веднага отива в управлението и започва подготовка на операцията – повече не може да се търпи, защото чашата вече е преляла.
Само за минути по тревога е вдигнат целия наличен състав на дирекцията. Мобилизирани са всички курсанти в сержантското училище. В 6 часа сутринта квартал „Изток“ осъмва блокиран – не птичка, муха не може да прелитне. Започва жесток тараш – къща по къща, барака по барака. Ченгетата вадят и трупат огромни количества крадени вещи, наркотици, оръжие…
„Заварихме в циганските къщи на махала „Токайто“ над 70 български момичета между 13 и 16 години, вързани за леглата, които са били „обучавани“ за проститутки. Под „обучавани“ разбирайте – по цял ден им се изреждат от махалата и това се филмира. Заплашват ги, че ще убият родителите им, че имат хора в полицията и гъкнат ли, ще стане много лошо“, спомня си потресен самият Арлин Антонов.
„Хващам една циганка за яката и я питам какво прави това бяло момиче тук, тя не е твоя дъщеря! А тя: „Мойто мъж дал 1000 марки, курва ша работи за нас…!“ Как да не съм бесен от наглост и своеволия?! Намерихме и отвлечената жена. 73 циганина се изредили над нея през нощта – тя абортирала, била бременна в третия месец, припадала, а ония изроди продължавали да се гаврят с нея… Издирихме ги за час и наредих да бъдат светкавично арестувани. Делата се проточиха повече от година. По-късно разбрах, че в затвора са тикнати само 4-5 от тях и то за по 5-6 години, а жената не можаха да спасят. От преживения ужас и разкъсванията тя почина дни по-късно“, допълва „мозъкът“ на МВР- операцията.
Броени часове след операцията Арлин Антонов получава обаждане от Главния секретар на МВР Богомил Бонев. „Антонов, поздравявам те! И довечера гледай непременно новините!“. От вечерната емисия Антонов научава, че по предложение на

Арлин Антонов

правителството на Филип Димитров е назначен за шеф на Националната служба за сигурност. Три години по-късно ченгето и бивш полковник решава да влезе в политиката. Атакува кметския стол в Пазарджик, но се класира втори.
След това на президентските избори през 2001 г. е вице на Жорж Ганчев. Но след скандал с него, го напуска и основава своя партия – „Български демократичен блок“. Днес страховития за пазарджишките роми Арлин Антонов и се занимава с любимото си хоби – нумизматика. Най-много обаче се радва на внучката си Арлина, кръстена на него.
„Не съм расист и не мразя ромите. Но не обичам и да потъпкват правата на гражданите. Някой трябва да им каже, че не може тяхното щастие да се крепи на цял набор от престъпления. Европа любезничи с тях и засипва лидерите им с пари. А ние тук си патим и ако си потърсим правата, ни обявяват за расисти и нехуманни типове. Любопитно ми е как ще реагира Сорос и другите като него, ако изнасилят техните деца? Ще бъде ли толкова застъпена за ромите Хилари Клинтън, ако нейната дъщеря Челси бъде отвлечена в някоя ромска махала“, пали се Арлин Антонов.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

9 кометара за Как Барети Помляха 30-хилядното Циганско Гето в Пазарджик преди 23 години!

 1. дани Отговор

  05.05.2012 в 16:54

  Малко им е билона гнусните мангали… защо и сега няма такива будни хора да ги пометат тея изчадия…. :Х

 2. Пишлемето Отговор

  05.05.2012 в 21:11

  Защо Арлин Антонов е жив и здрав?Трябва прост да стигне до власта която се е окупирала и няма да позволи някой да пипне електората и.Малко исторически факти………….Средновековните хроникьори описват циганите като най-долни същества, близки до животните. В съзнанието на тогавашното общество това убеждение по-късно се претворява и в закони, останали непроменени дори до средата на 20 в. (причината – в средата на 20 век част от едно друго – пак толкова паразитно, но не така “тъпо” малцинство “създава своя държава” и започва похода си към световно господство в управлението.) Пр 1496, 1497 и 1498 г. в Ландау и Фрибург е свикан Райхстага и всички цигани са обявени за престъпници, турски шпиони, и преносители на чумата. Обвинени са още в грабителство, магьосничество, отвличане на деца. Император Максимилиян наредил да не бъдат търпени на германска земя и разрешава избиването им. Електорът Георг II издава декрет за смъртно наказание на всеки заловен циганин в Саксония. През 1721 г. император Фридрих Вилхелм I наредил всеки хванат, да бъде обесен. Обесването през 17 в. било популярно и в чешките земи, Бохемия и на други места. В 1504 г. Луи ХII заповядва изгонването на циганите от Франция. През 1539 г. Франсоа I отсъжда да бъдат обесвани, а след 1647 г. наказанието се заменя с каторга. От 1716 до 1721 …………….

 3. SS Отговор

  05.05.2012 в 21:32

  Трябва пак такова нещо да се случи в циганските махали в цяла България, за да се научат манговците къде се намират.Аман от това крадливо,лъжливо,нахално и миризливо племе.Бой по манговците. Никаква пощада.

 4. ядосан Отговор

  06.05.2012 в 13:35

  точно така трябва да стане и сега,и не само в гетата,пбаче съда да ги тикне всичките в затвора-циганската свободия мина всякакви граници.Искам си Тодор Живков

 5. dr Отговор

  08.05.2012 в 13:49

  Това племе трябва да бъде изтребено до крак и без жалост – тия 73-ма арестувани е трябвало да бъдат разстреляни още в махалата за назидание на другите.Няма интеграция на тази напаст- не трябва права никакви да им се дават само мачкане за да стоят мирни…… Расисти сме били бе – ми те извършват геноцид над нас бе кави правозащитни оганизации кви 5 лева – трепанеееееееееееееееее

 6. qnko Отговор

  10.05.2012 в 0:40

  Да ги заселват в оградени територии и да излизат само тези, които ходят на работа. Другите, които нямат документи за месторабота да се арестуват и пращат на тежка, охраняема с полиция работа за определен период. В гетата да не се пускат външни хора, линейки също, защото нямат здравни осигуровки. Затварянето на циганите в затвори е безсмислено, тъй като пак ние ще ги издържаме.

 7. Ambulance Отговор

  11.05.2012 в 13:06

  Не е само в гетата,циганите се развъждат и в малките градове и села,купуват къщи и апартаменти,не работят а само крадат и правят далавери,единия е в Италия или гърция другите само чакат в банката превода на еврото-качват се в колата и цял ден ядене,пиене и развъждане,ходят наперени все едно ни се подиграват,преди години не са слизали в центъра а сега е страшно.И пак може да ги стреснат,да им спрат социалните,който няма средно образование няма право да има повече от едно цигане,властите да им дишат във врата как го гледат,и яко работа има толкова много работа че селата и градовете ще светната като звезди и всичко под контрол на полицията=който не работи веднага в затвора поне за 3 години после в Бобов дол!!!

 8. Ицо Отговор

  11.05.2012 в 21:14

  Смърт,чрез масово запалване!!!

 9. Анонимен 1 Отговор

  28.01.2018 в 8:05

  Явно на нас българите не ни е ясно от къде ни идва мизерията и циганското наказание. За всичко сме си виновни ние, защото по време на промените, скачахме като ненормални от радост за подарената ни „свобода и демокрация“ която стана причина за всички нещастия които сполетяха страната. Към края на 50-те години бях ученик в гимназията в гр. Плевен. По това време, циганите по стар навик ходеха по селата да продават вретена и да крадат. Точно по-това време един ден всички цигани бяха натоварени в коли и откарани по селата в ТКЗС-та да се учат да работят земята. На другия ден те се връщат обратно в своите бараки. Тогава полицията пуска военни кучета върху тях да ги сплаши и ги откарват отново по селата, като им изгарят бараките. Така циганите започнаха да работят и бяха дори по-добри от другите. Малко след 9-ти Септември, баща ми беше още търговец и плащаше на една циганка да помага на майка ми в чистенето на квартирата един път на седмица. И двете деца на тази циганка завършиха висше образование. Така че, не циганите, а системата е виновна и най-вече ние които позволихме да ни я натрапят. Всъщност най-голяма вина имат господарите на света, така наречените Билдерберги, чиято цел е намаляване броя на населението. Циганите, както и ние сме жертви на тази система.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *