Кафето стимулира либидото

0
Кафето стимулира сексуалността

Кафето се оказа същински афродизиак както за мъжете, така и за жените, само че  когато се консумира студено,  постановиха специалисти от Югозападния университет в САЩ. Учените са направили редица  проучвания, с помощта на които са разкрили  как по – точно кафето повишава сексуалната възбуда.

Кафето повишава либидото

В първото проучване са взели  участие 240 човека  от 26 до 47 години. Част от доброволците са страдали от понижено либидо. 67% от 120 представите на силния пол, които редовно са консумирали по  минимум 150 мл студено кафе споделят, че все  по – рядко изпитват дискомфорт с потенцията. Други 13%  от мъжете пък са се изфукали, че продължителността на сексуалните им контакти се е удължила  от  мижавите 1 – 2 минути до задоволителните  10.

Жените пък които също са започнали да пият редовно студено кафе признават, че по – лесно достигат до  оргазъм. Израелският колега Барух Йешин на американските сексолози подкрепя изцяло техните заключения и постановява, че за да повишат либидото си мъжете трябва да пият по поне 150 мл студено кафе на ден, а дамите могат да се разминат и само с 100 мл.

Кафето повишава либидото!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *