Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кадурин от „Стъклен дом” ч*кал любовница в асансьор

„Добре е, че купихме жилище в кооперация с голям асансьор. В него ще може да се намърда ковчегът ми. Само ще трябва да помолиш някой от съседите да ти помогне, за да ме замъкнете до катафалката“, обръща се с нежен глас към своята съпруга Георги Кадурин. На душата му тежат много грехове към неговата съпруга, защото именно в този голям асансьор за първи път гътнал една от многото си любовници и буквално й покъсал гащичките по невнимание.

георги кадурин

Случаен слушател би изтръпнал от думите на актьора. Сякаш той е разбрал, че е неизлечимо болен и урежда последни подробности около предстоящото си пътуване към отвъдното. Нищо подобно не се случва в живота на звездата от „Стъклен дом“ и „Революция 2″. Със здравето той е наред, но явно главата не го слуша много, за да се радва на подобно черно чувство за хумор. Близките му поне са свикнали на подобни шеги и закачки. Съпругата му дори вече ме обръща внимание, когато благоверният й започне да разказва как да бъде погребан под любимото му дърво в родната Якоруда. Сякаш тези шегички пазят като амулет семейството от злите помисли и завистта на околните.

Преди няколко месеца бялата магия е напът да се пропука. Кадурин поставя на изпитание семейното си щастие, след като се впуска в луда любовна авантюра с далеч по-млада от него и все още прохождаща актриса. Забежката уж е краткотрайна. На актьора му се ще да вземе глътка въздух, преди отново да се потопи в дълбокото на щастливия семеен живот. Само че свежият полъх на изневярата му се услажда повече, отколкото е допустимо.

„Гошко и друг път се е забърквал в закачки с колежки, но винаги е успявал да приключи интригата в най-подходящия момент. А и добре успява да прикрие следите си. Легенди се носят за изневерите му, но досега не е излязло нито едно сигурно доказателство. Факт е, че жените го харесват заради чувството му за хумор и умението да каже подходяща приказка в точния момент. Така навремето успя да свали и Мариана, която имаше доста обожатели и всички си мислеха, че няма и да погледне по-възрастния от нея Кадурин“, разказват колеги на актьора, който в момента успешно се изявява в образа на доста палав училищен директор в тийнейджърския сериал „Революция 2″.

Но дали наистина той е толкова сладострастен и в личния си живот. Кадурин винаги е отхвърлял с насмешка слуховете, че едва ли не е изпробвал всяка една от новоизгряващите звезди на сцената, а не отказвал и на по-узрели момичета, с които се е засичал в представления. Както вече стана дума, досега Георги винаги е бил невинен до доказване на противното. Може би точно заради голямата си самоувереност, той прави фаталната грешка да омае главата на по-млада дама, която не иска като предишните му жертви да се стопи в мъглата, след като задоволи нагона на звездата.

„Ситуацията с Георги е крайно деликатна. Мадамата, на която завъртя главата, май се е размечтала да създаде семейно гнездо с него, като преди това изхвърли титулярната гургулица. Момето заплашило да разкаже на целия свят какви ги е вършил Кадурин, ако той собственоръчно не подпише документите за развод. Подобен сценарий съвсем естествено е немислим за Жоро и той се видя в чудо как да оправи бакиите, които сам забърка“, разказват близки приятели на бившия директор на Младежкия театър.

В толкова кризисна ситуация се искат смели решения. Георги Кадурин намира необходимия кураж да отиде при жена си и да разкаже надве-натри какви ги е вършил под носа й. Историята мълчи по въпроса как е реагирала Мариана на тези признания, но в крайна сметка семейството оцелява. „Блудният син“ дори намира сили да премине в контраатака.

„Постоянно се опитват да ни разделят с Мариана. Говорят за мен какви ли не небивалици. Вече дори не са ми забавни. Сега съм коцкар, а едно време бях руски дворянин който притежава земи за милиони. Използваха фамилията ми, за да нарисуват приказна история, според която произлизам от стар дворянски род и съм наследил от прадядо си – княза, имоти в цяла Русия. Толкова усилено се разправяше тази история, че чак ме принудиха да се поинтересувам откъде идва фамилията ми. Оказа се, че мой вуйчо е направил старателно проучване по въпроса, но така и не е успял да стигне до истината. Мен вече този въпрос не ме вълнува“, категоричен е Кадурин, който е известен със своята ненавист към собствената си професия.

Любимецът на публиката категорично забранява на двете си деца да се интересуват от актьорското майсторство. Синът му от първия брак Иван е микробиолог, а дъщеря му Лора се чуди между сцената и медицината.

„Надявам се Лора да ме послуша и да избере медицината, защото в моята професия няма щастие. Миналата година играех в 9 представления и пътувах из цялата страна. Навсякъде салоните са студени и неприветливи. Винаги е пълно, хората си върнаха любовта към театъра, но на мен ми се струва, че съм похарчил най-хубавите си години за грешна кауза. Бих тръгнал по различен път, ако имах възможност да се върна назад във времето“, пуска малко тъжна усмивка Георги Кадурин.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *