Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Къде е Пламен от ВИП Брадър? Кой го скри?

Пламен грозенДокато участниците във ВИП Брадър все още дават интервюта за телевизии и списания, докато медийното внимание ги е облъчило отвсякъде и чак бе интервюиран бившия съпруг на Мира Радева, Пламен Медаров се появи в едно единствено задължително по договора интервю и след това изчезна. Просто се покри, или Нова телевизия го покри.

Това отново породи въпросите, които два месеца вълнуваха медиите, а именно истински и реален човек ли е Пламен, или измислен образ, който трябваше да взриви виповете, да се държи невъзможно, да дрънка по сто думи в секунда и да се бори за правата на неизвестните и преуспели българи, които не искат това правителство.

Той няколко пъти спомена, че е бил на митингите през лятото, скандирал е срещу властта  и е от красивите , млади и не толкова интелигентни в неговия случай хора, които се борят за ново управление на страната. Сигурно не си бил точно на митингите, а си се опитвал да продаваш електронни цигари на протестиращите, сряза го Ваня Червенкова. Станка също го поразпита за какво се бори, но той не успя да й отговори съвсем точно.

След което просто изчезна. Той дори не се появи в задължителната за брадърите рубрика на Диков и на Кеворк, само мина като бърз влак през Гала и по-нататък излезе, че такъв човек или не същесвува реално – български бизнесмен в Нова Зеландия, или му е платено много добре да се прави на млад симпатичен бунтар, след което му е наредено да се върне там, откъдето е дошъл.

Наскоро бе направено разкритие, че Нико Тупарев е взел половин милион лева от ГЕРБ да наложи в предаването  образа на млади бунтовници, които се борят срещу правителството.  Неговите скрити лимонки бяха Пламен във ВИП-а и Джийсън в Ол старс.  Двете лимонки така гръмнаха, че едната направо бе изгонена от предаването. А другата надлежно скрита. И двамата не бяха добри артисти и получиха повече възмущение и обратни реакции от публиката, вместо подкрепа.

И все пак скриването на Пламен означава едно – продукцията не е доволна от представянето му и се страхува той да не изръси нещо и съвсем да се изложи.  Или пък се страхува, че прекалено много дрънка и ще изложи и тях. Така или иначе, големият бунтар се разтопи в мъглата и никой повече не го видя. Къде ли е сега? Това само Нико Тупарев може да каже, но няма да го направи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *