Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кабовски и Кеворк излизат в пряк двубой за зрители

Карбовски1Рекордно скъп трансфер направил Мартин Карбовски, заплатата му щяла да бъде 50 бона на месец. Това разпространиха журналисти, на които той уж се бил доверил. С което стана ясно, че той не е избягал нито заради цензура, нито заради неразбирателство с продуцентите, а просто са го купили за малко повече.

Заплатата от 50 хиляди лева на месец звучи прекалено фантастично, за да е истина и прекалено дразнещо. Ясно е, че това е рекламен трик, че такава заплата в телевизиите просто няма, но българите, които не са наясно с възнагражденията в медиите ще започнат да цъкат с уста. Ефектът обаче може и да е обратен, коментират познавачи.Кеворк1 Хора с ниски доходи, притиснати от сметки за ток и кредити, е възможно да превключат на друг канал, защото няма да искат да гледат някой, който за всяка дума взима по левче.

Ударът на ТВ7 е двоен. От една страна си взима журналист, който спокойно лъже за заплатата си, след което ще започне да лъже и за други работи. От втора слага двете предавания на Мартин във времето, в което се излъчва „Всяка неделя“. Така изправя един срещу друг двама съвсем различни журналисти със съвсем различна аудитория еднакво харесвани и нехаресвани и битката за зрители ще остане само в главите на измислилите тази постановка. Феновете на Кеворк няма как да са фенове на Карбовски и обратно. Първият с фина ирония чопли в чисто човешки проблеми и вади на показ забравени истини, вторият ляга със Златка в леглото и й взима интервю. Първият има над 30 годишна история на предаването си, вторият далеч по-малка. С двамата обаче двете телевизии могат да разберат наистина до каква степен се конкурират и какво предпочита българския народ – злободневна или разследваща журналистика. Но понеже и Кеворк, и Карбовски служат на управляващите в момента, най-вероятно е голяма част от зрителите да си пуснат мач, или чалга канал, пък двете телевизии нека се бият за рейтинг и без тях. Любопитното обаче е, че в момента явно доста пари отиват за реклама на избягалия от работодателите си Карбовски, а за Кеворк никой не пише, оставяйки го в кротка забрава.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Кабовски и Кеворк излизат в пряк двубой за зрители

  1. Отговор

    08.02.2013 в 12:11

    Кеворк не може да бие Росен Петров, та камо ли Мартин Карбовски! Съжалявам Кеворкян, но нямаш много общо с това, което беше. Къде отиде смелостта ти? Много исках да те гледам, но ти просто не си за гледане.
    А на Карбовски бих казала: в тази телевизия се задържат ченгета като Стойчо Керев и комсомолци като Бареков. Да не изхвърчиш като Камелия и Вихра след някой и друг месец!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *