Йоско бере душа в болница, а жена му върти бизнеса

0
Йоско Йосифов
Йоско Йосифов

Откакто подземният бос Йоско Йосифов е в болница жена му Ваня е поела бизнеса. Съпругата на Йосифов се води управител на на фирмата „ Билдинг проект” и пере по -голямата част от строителните им афери. Според запознати откакто мъжът на оправнада дама е в болница нещата не вървят на добре и бизнеса им запада. Йоско Йосифов по официални данни е собственик единствено на сдружение и фондация за конен спорт, но от много години е в строителния бизнес и ремонтира  пътища. Сливенският бос многократно  се е хвалел пред близки и познати, че има свои хора в строителното и транспортното министерство, както и в агенция пътища.  Именно влиятелните познати на  Йоско го уреждали с  успешни сделки за десетки хиляди левове. Последните месеци обаче са доста тежки за семейството на Йоско…

Катастрофата, при която Йоско уби двама души
Катастрофата, при която Йоско уби двама души

Фамилията на Йосифов всячески се опитва да покрие мръсните си сделки, реалните доходи и имуществото си. На практика изпеченият гангстер е съумял да покрие участието си във фирмите  и те се водят на поставени лица. Припомняме ви, че преди време едно от дружествата на  Йоско бе на косъм да спечели проекта за изграждането на магистрала „ Тракия”, но го отрязаха в последния момент.

В момента  над именития бизнесмен е наложен запор на стойност над 1 млн лева. Сливенският мафийот може да се раздели  и с обширните си баровски имоти в София. Под запор е къщата му в кв „ Бояна”  както и апартамента на      „Симеоново шосе”.  От разследващите не остана скрито и имението му около Сливен и взеха съотвените мерки, и срещу този му имот.

Припомняме ви, че властите се присетиха за сливенския бос едва след катастрофата през март. Самият Йоско  все още продължава да твърди, че няма вина за   ПТП – то.  В трагичната нощ сливенският гангстер се е движел с превишена скорост с джипа си мерцедес, пиян и без да спазва  дистанция при което уби двама души. Разследването по случая все още не е приключило, а  междувременно Йосифов не губи време и въпреки тежките си наранявания  прави всичко възможно да спаси богатството си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *