Йорданка Христова се тъпчела с лимони, за да си запази гласа

1
Йорданка Христова

Незабравимата изпълнителка на цесекарския химн „Сърца червени” Йорданка Христова получила сериозен проблем с гласа си заради летните жеги, издадоха хора от музикалния бранш. Това станало след като преди около седмица, фамозната певица изпила шише с леденостудена газирана вода, както си била нагорещена до червено от слънцето.

Необмисленото й действие на секундата предизвикало неочакван ефект и на практика тя си изгубила гласа. Христова изпробвала абсолютно всички познати хватки за борба с болно гърло, но този път ударила на камък.

Йорданка Христова

Не й помогнали дори и карамелизираните бонбонки, които по принцип всички певци и певици смучат непрекъснато, за да си смазват гласните струни. Въпросните лакомства накрая дотолкова й втръснали, че изхвърлила цялото налично количество през терасата.

В крайна сметка Йорданка Христова се обърнала за помощ към своя йога гуру, който я посъветвал да започне прием на лимони. За да е по – силен ефекта, през първите няколко дни, певицата трябвало да изяжда поне по 1. 5 до 2 килограма от киселия плод.

Дали й е било приятно или не не е известно, но още след първите два изядени лимона, Данчето не само проговорила, но и с пълно гърло се разпяла толкова силно, че разгневените съседи извикали полицията да я озаптява.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=deCuIkFJZ88

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Сега вече схванах технологията на жълтите писания. Четеш (уж) редовната преса и интерпретираш написаното в нея по свой начин, с безброй украшения и измишльотини. В рамките на материал за здравословното хранене и здравословния начин на живот вчера в „24 часа“ излезе информация, че Йорданка Христова закусва с лимони и изобщо употребява подобен тип храни, няма и ден след това се пръква това интерпретативно съчинение. Съвет към факултета по журналистика – измислете специалност junk journalist, за захранване на жълтата преса и давайте интерпретативно съчинение от тема от редовните медии.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *