Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Йоана: Станка Златева е дива селянка, коли кокошки и се бори с прасета

Йоана пиянаВ настъпилата пълна лудост в Къщата на ВИП Брадър, певицата Йоана също успя да се изяви и то с гръм. След като обвини Мира Радева, че й е откраднала Пламен, завъртяла му е главата и буквално го е направила своя сянка, свой роб и своя марионетка, певицата най-внезапно отиде в стаята на Мира и й заяви, че й прощава всичко и даже много я уважава и обича. Мира веднага зачурулика с лицемерно гласче, че и тя я обича и двете точно три пъти се прегърнаха и разцелуваха, като истински сестри на Юда.

Какво й стана на Йоана и кое хапче изпи никой не може да знае, а най-малко май самата тя знае каква гениална мисъл ще й се роди в главата. А една от мислите беше да се сдобри със социоложката, да снове бодро между двата лагера, да се прави на гълъбчето на мира. Тя реши, че това е печелившата формула да не я изгонят в понеделник е да се направи на най-справедливата и най-принципната.Станка готина

И съвсем „принципно“ реши да направи кеф на Мира, като обсъди Станка Златева. Ти знаеш ли какво ми довери? Направо съм шокирана, размаха театрално ръце певицата. В тяхното село имало различни обичаи и те така се развличали. Например я се кефела да коли кокошки и да ги хвърля в една кофа да им изтече кръвта. Майка й се плашела, но тя ги колела без да й мигне окото. А вечер, като си пийнели в някоя къща, отивали в кочината, разчиствали място и започвали да се борят с прасетата. С голи ръце. И ако някое се тръшнело, после го колили.

Варварски обичаи, ваврварско село. И това момиче е тук след нас, виповете. Ужас ти казвам, продължи Йоана, а Мира грееше от кеф от думите й и се съгласяваше, че наистина Станка е една проста селянка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Йоана: Станка Златева е дива селянка, коли кокошки и се бори с прасета

  1. Дина Отговор

    19.10.2013 в 17:02

    Йоаноооооооооооо, Йоанооооооооо! Дива наркоменке и пияндурнице. На малкия пръст на това момиче не можеш да стъпиш, разпоретино!!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *