Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Йоана се напи като талпа и влезе в мъжката баня

Йоана пиянаПевицата Йоана, която досега за пред зрителите и разбитото си семейство пише само минерална вода, се отяза снощи като донски казак. Явно на нея й трябва много малко, за да се докара на градус. Тя започна да залита напред-назад и мощната Ваня Червенкова със заповед я прати в банята да се изкъпе и да поизтрезнее.

Като всеки пияница, певицата се измъкна ловко от опеката на Ваня и пак се появи в хола, крачейки  на зиг-заг. Червенкова отново хукна след плячката си, но Йоана се изхитри и се шмугна в мъжката баня. Изненаданите мъже под душовете започнаха да я гледат стреснато. Певицата се завайка, че й няма хавлията, след това им заповяда да излизат бързо, за да се изкъпе, а след като те не я послушаха, тя грабна препарата за чистене на плочки и започна да ги пръска с него.

Точно в този момент Ваня пак нахлу като танк, измъкна си протежето от мъжката   баня и го насочи в правилна посока. Йоана ПламенСпокойно сега, нали знаеш, че не трябва да пиеш, шепнеше й бизнесменката, докато я укротяваше. Йоана имаше преди време проблеми с алкохола и наркотиците и това също беше причина да залезе кариерата й. Според запознати тя се е лекувала от тези си зависимости и е оставила наркотиците, но явно без алкохол не може, или по-скоро не може да пие. Напива се от пръвата чашка, което е характерно за хора с такава зависимост.

Досега тя героично стоеше пред шише с минерална вода, но снощното шампанско я изкуши и тя подивя. Сега стана ясно какво е имал предвид съпругът й, когато каза, че на моменти била буйна и неуправляема. Вчера единствено Ваня успя да се справи с нея и да я сложи в леглото. Но ако това се случваше някъде навън, никой нямаше да я спре да се излага.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/IY8QWMKf2ek

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *