Йоана и Кали се хванаха за гушите заради Златките

0

Кали 9 месецПевицата Кали, бременна в деветия месец, изобщо не се поколеба да дойде в студиото на Ники Кънчев да защитава Златка Райкова. Тя тегли една почти адвокатска реч да каже колко се е променила Златка и как заслужава да спечели Брадъра и колко голямо развитие е претърпяла.

Е, щом казвате, че една жена щом престане временно да ходи с мутри, вече се е променила, аз не съм на същото мнение, каза Йоко. С години Райкова не слизаше от страниците на пресата с оргиите си, скандалите и различните си любовници, но сега изведнъж се е превърнала в Божа кравичка. Съмнявам се.

Ти била ли си там? Виждала ли си я лично в оргии и с любовници, захапа я Кали. Защо вярваш на нещата, които се пишат в жълтата преса? Аз вярвам на очите си, каза спокойно Йоана. И съм я виждала на снимки и корици на списания арогантно разчекната, в какви ли не еротични и буквално пор*ографски пози. Това е ставало с нейно съгласие и срещу пари, нали? Тогава защо да не вярвам на жълтата преса за останалото?

Ха! Тогава значи и аз да вярвам за теб, че си алкохоличка, наркоманка и си оставила децата си на мъжа си да ги гледа, а ти лазиш пияна по клубовете, прекъсна я Кали. Тогава пък аз да вярвам ли за теб, че докато живееш с един мъж, имаш паралелно семейство с друг и му слагаш рога цяла година, докато той се усети?, върна й го Йоана.

След което продължи да твърди, че смирената Златка от екрана е един напълно измислен и фалшив образ и не вярва, че тя се е  променила. Една жена, която не работи и е свикнала да бъде издържана от богати мъже, няма как сега да се е превърнала в светица. И не разбирам какво искате да внушите на зрителите! Младите момичета да полудуват из баровете пет-шест години, да се снимат голи навсякъде, да сменят мутрите из леглата си, а след това да се превърнат в примерни домакини.  Не ви вярвам и никой няма да ви повярва, категорична беше Йоана.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/DMGPCnyUs4w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *