Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Йоана Буковска: Видях марсианци над София

Йоана Буковска видяла извънземни

Сензационно разкритие за НЛО над София потресе десетки хиляди граждани и накара голяма част от тях да емигрират панически в провинцията, за да се спасят от марсианска атака. Непотвърдените до момента сведения за нашествие на извънземни, бяха пуснати в интернет от актрисата Йоана Буковска, която през бинокъл видяла летяща чиния в небесата над столицата ни.

Бременната с близнаци изпълнителка преживяла потресаващата паранормална случка навръх Великден и побърза да сподели откритието си в социалните мрежи. Тя призовала интернет потребителите на секундата да погледнат през прозореца, където щели да видят ослепителна бяла светлина, движеща се в посока запад – северозапад. Отправила и апел към собствениците на фотоапарати да снимат, защото самата тя не разполагала с камера под ръка и поради тази причина нямала възможност да документира събитието.

Йоана Буковска видяла извънземни

Буковска обаче споделя, че наблюдавала бляскавото сияние през силен бинокъл който разкрил, че сиянието идва от бавно придвижваща се летяща чиния.

„През моя бинокъл това ми изглежда много странно. Със сигурност не е звезда или самолет. Но ако е самолет, то не е човешки” – кълне се актрисата.

Твърдението и за марсианска атака, естествено получи широк отзвук в мрежата, като неколцина потребители се хванаха по дигитален начин за гушите. По – голямата част от тях отричаха да съществуват извънземни в летящи чинии над столицата, но се намериха и такива, които се кахъряха задето пак са изпуснали знаменателното събитие. Появиха се и очевидци, които на свой ред разказаха, че също успели да видят бялата светлина. Някои от тях я описваха като леко зелена, а други се противопоставяха с твърдението, че е със зеленикав оттенък.

Най – много обаче бяха хората, които изразиха твърда позиция за виденията на Йоана Буковска. Те отправиха сериозни препоръки към нея да си хваща тупалката и да си гледа близнаците на спокойствие.

Интересно – Италианка абортира от марсианци:

http://www.youtube.com/watch?v=vJez7m6FjwQ

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *