Йоана Буковска ще е мама на близнаци

0

Лекарите вече били категорични – бебетата са две и са от различни полове. Така се  сбъдва най-съкровената ми мечта и то наведнъж, призна актрисата. Винаги съм искала да имам момченце и момиченце, но никога не съм предполагала че ще се родят заедно.

В рода на Йоана няма близнаци или поне не се срещат толкова често. Със сигурност и няма да са еднояечни, защото са от различен пол, мислят лаици. Но нищо чудно и да се еднакви като две капки вода. Актрисата с гордост гледа корема си, който наедравя всеки ден и се шегува, че накрая ще стане като плондер. Тя все още не е избрала екип да изроди близнаците, защото е малко стресната от лош късмет в миналото. Нейната майка е починала при раждането й и тя смята, че това е станало заради медицинска некомпетентност.

Близки до Йоана с учудване забелязват, че бременността й я е направила по-блага и по-мила. Сред колегите си тя била известна, че често избухва, чупи се, когато публиката ръкопляска повече на друг актьор , отколкото на нея, подбира ролите си да са главни и в никакъв случай не позволява да я засенчат. Сега обаче мисълта й е заета с далеч по-важни неща – да мисли имена на двете си рожби, да търси клиника, където да ги роди, да приготви детската им стая и най-важното да устои на ужасните жеги навън.

 
Йоана Буковска разказва за мъжете в живота си. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *