Йоана на психиатър заради патологични лъжи

0

Йоана детекторПсихиатри ще се грижат за душевното здраве на певицата  Йоана след излизането й от „ВИП Брадър“, издадоха нейни приятели. 

Забравеното чедо на поп музиката видимо страда от амнезия и патологично състояние, в което лъже и сама си вярва. Тя пропусна цели две интервюта но Нова телевизия, които бяха предварително уговорени и платени. За първото сестра й се обади в ефир, за да я извини. Тя каза на екипа на Гала, че Йоко е получила психически срив от напрежението във ВИП Брадър и постъпила в болница за лечение.

За изненада на зрителите, тя се оправи точно за три часа и отиде при Ники Кънчев да си чати он лайн с почитатели. Там пък дръпна опашата лъжа, че Тервел й счупил едното ребро. И затова сутринта имала затруднения с придвижването. Това се случило, когато той я прегърнал, но понеже не си знаел силата на ръцете, а самата тя пък била много крехка   и реброто й изхрущяло. Йоко ПламенДотук добре, ама не я ли заболя това прословуто ребро в предаването, а болежката я хвана  точно като излезе?

Малко по-късно стана ясно, че Тервел не я е прегръщал бурно и не й е чупил нищо, но Йоко подмина обвиненията към него все едно, че не ги е казвала. А реброто й мина неочаквано, както и емоционалното изтощение.

След това тя трябваше да отиде в още едно предаване, но отново се оправда, че е болна. Същата вечер обаче я видяха здраво да купонясва в известен клуб и да пие като казак. Приятелките й са шашнати, защото на всяка от тях разказва различни преживявания в брадъра, като едните си противоречат с другите. Освен това тя заяви и че двамата с Пламен са гаджета и го чака да излезе, за да заживеят заедно.

Ако Йоко не си оправи психичното здраве и не уточни сама за себе си какво се е случило в къщата и не си подреди спомените нормално, то трябва да пие и други освен розовите хапчта, които си носеше в къщата, твърдят озадачените нейни приятели.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/lb–JkG58hM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *