Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Жива вода пази Слави от болести

Слави голямаСлави се цери с жива вода, винаги когато се почувства веразположен. Водещият отдавна спрял да вярва на  традиционната медицина. Това се случило в момента, в който вместо да открие засегнат лицев нерв светило в медицината му поставило сериозна животозастрашаваща диагноза. Дългия толкова се стреснал  от чутото, че решил да търси алтернативни методи.

Той не само пие рядко, не пуши и пие илачи само в краен случай, но се обърнал и към хомеотерапията. Освен това силната му  вяра го отвела  при монах, който му обещал да му  помогне с жива вода. И му дал едно шише.

Какво се е случило тогава никой не знае. Дали  силното  желание на шоумена  да е напълно здрав или огромното внушение, че водата ще му помогне са отприщили собственте му защитни сили, дори медицината не може да каже.  Но въпреки прогнозите на лекарите, той оздравял.

В момента Дългия винаги има шише жива вода под ръка. Мълви се, че така изцерил и скорошния си грип, като остана на легло само един ден. Така поддържал и формата си.

След страшната диагноза Слави много се променил, твърдят най-близкте му.

Водещия решил, че трябва да прави добрини, за да се отблагодари, че е жив и здрав и да помага на другите. Според слуховете той развивал тайно благотворителна дейност,  без да афишира името си. Той дал  над 200 000 за хора в нужда и деца със заболявания. А най-голямата му мечта била да има свое дете, но тя сигурно ще се сбъдне след добрите му дела, вярват приятелите му.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *