Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Извратени англичани стават родители на нашите деца! – с видео

Педофил Държавата ни е рай за чуждестранни педофили! Западни специалисти дълго време разследвали порочната практика в България, свързана с осиновяване на деца от англичани, използвани в повечето случаи за секс. От направените проверки става ясно, че съществуват интернет сайтове, които предлагат деца по каталог. Експертите са ужасени от няколко случая, в които са участвали и самите родители на изтъргуваните деца. За да влезе човек във въпросния сайт, му е необходима регистрация, след предварителна препоръка от досегашен онлайн потребител.

педофили Снимките на едно дете обикновено са няколко, в различни варианта. Колкото по-настоятелни са „бъдещите родители”, толкова по-бърза е процедурата, се твърди в разследването на експертите. С тях се свързва специално обучен човек от структурата, който лично ги запознава с по-нататъшните етапи от сделката.

Желанието на чужденците да отглеждат българско дете се свързва и с нашата улеснена процедура, в повечето случаи. България посреща с отворени обятия добронамерените осиновители, родителите, копнеещи да се грижат за нашите отрочета. Всички сме чували за невероятните условия на живот, които им предоставят „новите мама и татко” и много рядко се замисляме къде точно отиват след осиновяването.сираци Ужасяващите случаи на купуване на деца с цел педофилия, обаче, не са рядкост, предупреждават работещите в тази област на запад. Кой може да предположи извратените планова на едни англичани, например. Доста често симпатичните осиновители на родните сирачета са всъщност извратени секс-маняци, които използват децата ни в грозни сексуални сцени. Красивата представа за хубав живот в чужбина, се превръща в страх и ужас за малчуганите ни.

Над 700 хил. педофили от цял свят дебнат децата ни в интервент! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *