Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Извратен учител от Плевен задявал ученички от 6- ти клас

 

Родители се притесняват снимките да не попаднат в педофилски сайтове

Учител от езиковата гимназия в Плевен открито свалял шестокласнички в час. Даскалът по рисуване постоянно закачал ученичките си с реплики с явно сексуално послание. В часовете му, вместо да преподава, учителят постоянно фотографирал момичетата.

Филип Пълов бил нает в езиковата гимназия да преподава по изобразително изкуство. Най – напред от палавия даскал се оплакали ученички от 6- ти клас. Сигналите за странностите на учителя обаче започнали лавинообразно да нарастват. Оказало се, че и в по- горните класове Пълов задявал момичетата и ги карал да позират пред фотообектива му.

Веднъж няколко ученички казали на учителя да им даде някаква задача, защото не издържали да стоят със скръстени ръце. Тогава преподавателят им отвърнал, че и той не издържал да ги гледа

Учителят наричал 6- класнички "секси"

колко са секси, разкрива бащата на едно от момичета, което си изпатило от закачливия учител.

Децата разказват, че най- често в часовете му ги снимал с фотоапарата си. В началото това им се струвало забавно, но после започнал да ги снима навсякъде из училището, където ги срещне. Това им се сторило доста странно и повечето споделили с родителите си, които силно се притеснили от разкрепостения даскал.

Щом разбрал за провокативното поведение на Филип Пълов, директорът на гимназията побързал да го освободи от работа. Снимките не са нищо особено, признава директорът. Учителят казал, че ги прави за спомен. Въпреки това директорът преценил, че е по – добре за имиджа на гимназията да го освободи. Филип Пълов се води на щат в спортното училище в Плевен. До момента там не са имали проблеми с него.

Родителите на момичетата, които били снимани от учителя, обаче се притесняват за какво ще използва фотосите. Пълов имал и снимки на ученички по бански, направени по време на летен лагер на морето.
Случай с учител по история педофил от Пловдив. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *