Извратен санитар се гаври с възрастни пациентки

1

Извратен санитар опипва пациентки и се гаври с тях. Здравният работник вече има една присъда за блудство с възрастна дама, въпреки това продължава да работи в болницата в Пазарджик. Шефовете му твърдят, че той е невинен макар и да е бил осъждан.

Присъдата на Любомир Билюкбашиев е от 2005 година. Възрастна пациентка го обвинява, че се гаврил в нея, докато я съпровождал в асансьора. След операция на счупена ръка, пенсионерката трябвало да бъде върната обратно в стаята си. Санитарят трябвало да я придружи.

Жената усетила, че става нещо нередно, когато асансьорът не спрял на етажа, а тръгнал обратно надолу. После пак потеглил нагоре. Междувременно, пациентката чувала някакво шумолене. Изведнъж усетила в ръката си нещо топло. Извратенякът започнал да мастурбира.

Докато Билюкбашиев се гаврил с болната, дъщеря й стояла пред асансьора и я чакала да се върне от операционната. Чак след 40 минути вратата се отворила и се появил санитарят с пациентката. Билюкбашиев побързал да обясни на дъщерята, че майка й може да получава халюцинации, но било заради упойката.

Щом се осъзнала от шока, възрастната жена пуснала жалба срещу здравния работник. При разследването се оказало, че пациентката не е била инжектирана с медикаменти, които водят до халюцинации. Пенсионерката успяла да опише и особен белег на слабините на изверга.

Съдът категорично осъжда Любомир Билюкбашиев на две години лишаване от свобода, както и да заплати обезщетение на жертвата си. След като изтърпял наказанието, най- неочаквано санитарят се върнал отново на работа. По всичко личи обаче, че не е престанал с извратените си набези над болни жени.

Невролог секс маниак от Перник се гаври с пациентки. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *