Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Известни личности се отоплявали на аванта по времето на Вальо Топлото

toplototo Бившият шеф на „Топлофикация” Валентин Димитров закрилял не една и две т.н. ВИП персони. Като директор на дружеството, Вальо Топлото опрощавал сметки на стойност няколко хиляди на политици и други известни хора. Ако обикновеният потребител има такива сметки, от „Топлофикация” ще му извадят душата- съдилища, прибиране на имущество. Но това не важи за приятелите на Вальо Топлото.

Шампион по натрупване на дългове към „Топлофикация” е Радослав Тошев, син на Тошо Тошев, а отскоро и собственик на еротично списание. Неговата сметка надхвърляла 8 000 лева! Чадото на главния редактор на в. „Труд” разиграло голям toplototo1театър. За да не си плати сметката, се наложило да се крие от хората на дружеството, които го издирвали. Веднъж успяли да го сгащят, но Радослав Тошев им казал, че са се объркали и не е този, за когото го мислят.

Омбудсманът Гиньо Ганев пък навъртял към 4000 лева. Но той нали е от крайно нуждаещите се- онези с хотелите в Несебър и Св. Влас. Все пак омбудсманът след известно време започнал малко по малко да внася части от сумата.

В списъка не липсват и депутати. Царската депутатка Весела Драганова задлъжняла с над 1000 лева. А бившият депутат от „Атака” Павел Чернев с близо 3000лева. Чернев и Вальо Топлото се познават покрай покойния Боби Цанков, с когото и двамата са били много близки.

Още по- интересно е положението със задълженията на партии, организации и други подобни форми на сдружение.

В тази графа безпрецедентни рекордьори е федерация „Приятелство с народите на Русия”, със сметка от 32 бона. Партия „Гражданско обединение” на Сашо Апашо навъртяла към 8500. ДПС задлъжняли на „Топлофикация” със 7 бона.

Не е ясна съдбата на по- голямата част от тези дългове към топлинното дружество. Някои са прекратени, други са разсрочени.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *