Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Извергът Владимир Пелов уреждал оргии в затвора

ubiez1Владимир Пелов, когото полицията издирва близо 2 седмици след неуспешения въоръжен грабеж на златар в Ботевград, е човек с две лица. Това казват психолози, работили със затворника, чиято 20- годишна присъда за грабеж и убийство била намалена за добро поведение.

 Бандитът , който отвлече 3 коли (едната с дете вътре)и откри огън по ченгета на 27 август, дремят свръхинтелектуален тип и звяр, без никаква морално- ценностна система.

Докато е в затвора, Пелов записва да учи висше, признават го едва ли не за гений по биология и през 2010 г. влиза в Софийския университет с най- добър резултат от набора си.

Пред в.“24 часа“ през юли миналата година, когато вече е приет да следва, но още не е

Пелов се изживявал като аниматор в панделата - спретвал гнусни оргии

Пелов се изживявал като аниматор в панделата – спретвал гнусни оргии

 помилван, Пелов дава сърцераздирателно интервю по повод успеха му на изпита. Твърди се, че именно след това и още няколко интервюта специализирана комисия, която помилва и се състои от шефа на затвора, психолог, прокурор и съдия, решава, след като вече три пъти е отказвала, да го пусне.При това с цели 8 години и няколко месеца по- рано.

Същевременно обаче затворници си спомнят, че още при влизането си зад решетките преди 11 години, Пелов почти мигновено се превръща в тартор.За този неформален, но много важен в пандиза пост се изисква да нямаш особени скрупули. Ботевградчанинът дори се издига до „разпределител“ на колети. Тоест – ти си някой „обикновен“ и получаваш пратка от близките си. Тарторът решава при теб ли ще иде въобще и каква част от нея.

Затворническият фолклор твърди, че убиецът устройвал гнусно шоу, когато някой получи салам. Казвал му: „Ще изядеш такава част, колкото успееш да си навреш в задника“.А в затвора хората за щафета салам са готови на чудеса от героизъм.

Запознати с характера му пък полицаи все още са изненадани как мирно и тихо е бил заключен в къщата на дядо му в близкото до Ботевград село Зенин.Тя изобщо не е щурмувана, а секретен пост просто е изчакал убиецът да излезе и му е щракнал белезниците, докато е навън.

Има още една мистерия – че оръжието, с което Пелов е гърмял по униформените, не е намерено. След двете седмици, изтекли докато го задържат, никой вече не може да му вземе натривки, които да доказват, че именно той е гърмял. Свидетелите казват, че са видели човек с маска на Хелоуин. Хитрият бандит може да си е направил сметката, че цялата теза на прокуратурата „Пелов стреля срещу полицията“ вече се крепи само на показанията на съучастника му Димитър Иванчев – Шошора. Той, разбира се, е безкрайно компрометиран като свидетел в едно бъдещо дело. Каквото и да стане, Пелов ще трябва да излежи поне оставащата му по закон стара присъда от 8 години и половина.

Владимир Пелов получава 5,80 на изпита по биология в Софийския университет. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *