Изверг изнасили жена 12 пъти за 7 часа

3

Жертвата плаче, насилникът твърди, че е проститутка

Изнасилена 12 пъти за 7 часа
Изнасилена 12 пъти за 7 часа

Шокиращ случай на сексуално насилие потресе полицаите в Разград преди ден. В Районното управление постъпи жалба от 32 годишна жена, която със сълзи на очи разказа, че е изнасилена дванадесет пъти за седем часа от свой съселянин. Нерезът не само правил насилнически секс с жертвата, но и всеки път преди началото я биел, за да се възбуди.

Уплашена от бруталния секс жената споделя, че предната вечер 43 годишният Димо я поканил уж да пийнат по чашка. Тя доверчиво отишла у тях към 20: 30 часа и двамата действително седнали да се почерпят. Мъжът е известен в родното Пороище с прякора Димцата, отдавна има слава на пройдоха и завършен пияница.

Арест с белезници
Арест с белезници

След като обърнали по няколко чашки, нерезът започнал да я заплашва със смърт ако не се съгласи да правят секс и въпреки съпротивата, разкъсал дрехите и я обладал. Тормозът продължил и се усилвал пропорционално на изпитото количество алкохол. Изродът започнал да я бие и да извива ръцете ѝ с все сила. Според думите на жертвата, до сутринта я изнасилил вагинално и анално най – малко дванадесет пъти. Към пет сутринта се изморил и решил да я пусне, като преди това заплашил с чупене на ръце, ако проговори.

Жената обаче се престрашила и на сутринта отишла до полицията в Разград, където пуснала жалба. Към Пороище веднага бил изпратен екип, който арестувал Димо. Той все още бил много пиян и се наложило да го чакат да се наспи в ареста, преди да е в състояние да даде показания.

Когато се освестил, насилникът извадил друга версия. Според него 32 годишната отдавна проституира и двамата наистина правили секс. На сутринта му поискала пари в замяна на своите сексуални услуги, но той отказал да ѝ плати. Тогава тя отишла и го наклеветила в полицията без да има вина.

Заключението на Съдебна медицина обаче е, че жената действително е изнасилвана вагинално и анално, както и жестоко пребита във фаталната нощ. Детективите работят и по двете версии, но по всяка вероятност Димо ще загази сериозно, защото е арестуван много пъти за кражби и хулиганство.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=9EanmhXOU-E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Някой ще ми каже ли какво прави Ваня Велева в НАП – Ямбол. Това е най-тъпата и миризлива курва на града, която прави кариера като прави свирки и си предлага гъза на началници и властимащи.

  2. Малеееей 12 пъти за 7 часа;)
    Порноиндустрията те очаква,
    Димо :) Ем лъскави курви, ем
    долари/евро!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *