Изверг изнасили майка си пред очите на малкото си братче

0
Извършителят на деянието прекалявал с чашката

29-годишен изрод изнасили болната си майка по най-бруталния начин. Неволен свидтел на гнусната сцена станал 8-годишният му брат. Преди да посегне сексуално на възрастната жена, която била болна от рак, Петър Енчев я пребил. Екшънът се разиграл в жилището на семейството в кюстендилския квартал „Бузлуджа“.

8-годишният брат на Петър изпаднал в ужас като видял какво се случва с майка му, но все пак намерило сили да се обади на телефон 112 и да съобщи за безчинсствоото на батко си. Веднага след получаване на сигнала на мястото в апартамента пристигат медици и откриват майката Славка полугола и стенеща от болка. До нея стоял малкият й син, който ридаел неутешимо.  Родителката на малкото момче веднага е откаранаа в болница, където са й направени изследвания. От тях става ясно, че жената има натъртвания по цялото тяло и доказали твърдението, че по-големият й син я е изнасилил.

Задържан е за 72 часа

Жителите на Кюстендил са потресени от случилото се и са категорични, че извършителят на деянието заслужава да не излезе от затвора докато е жив.  Съседи на пострадалата разказаха, че 51-годишната Славка останала без работа преди година и половина, когато лекарите й открили рак и и назначили лечение, което я направило неработоспособна.  Изнасилвачът пък останал без едната си ръка преди десет години, докато работил в село Сругово. Оттогава лежал по цял ден и чакал само някой да му донесе храна. Понякога той прекалявал с чашката и започвал да буйнства.

По случя е разпитан малкият брат на Петър, който е задържан за 72 часа. Прокуратурата ще поиска постоянен арест за пияндето.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *