Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Извънземни помогнаха на хора в беда

Марсианците не са толкова лоши

Извънземни помагат на хора

Извънземни помагат на хора

Все по – чести стават сведенията, че извънземни помагат на изпаднали в беда жители на нашата планета. В пълен контраст с твърденията на американските изследователи от SETI, че през пролетта ще ни атакуват орди от войнствено настроени марсианци, семейство от Швеция разказа, че тяхната парализирана дъщеричка е излекувана за броени минути от странно същество с космически интелект.

Невероятната история с щастлив край се случва към края на миналата година, в малко шведско градче. Цялото семейство е в дълбока скръб, защото дни преди това екип от лекари заключват, че тяхното дете ще остане парализирано за цял живот и няма човешка сила, която да го излекува. Медиците са убедени, че има голяма вероятност малката Ингер да напусне белия свят.

Една вечер обаче в къщата влиза странен хуманоид, висок около 2. 50 метра, облечен с лъскав червен гащеризон от неизвестна материя. В първия момент хората не осъзнават какво става и бащата дори опитва да стане, с намерението да защитава своите близки. Извънземното вдига дясната си ръка и оттам проблясва струя светлина.

Извънземните вероятно идват с летящи чинии

Извънземните вероятно идват с летящи чинии

Цялото семейство е блокирано от невидима сила и никой от тях не може да помръдне или да проговори. Иностранецът се насочва към детската стаята и секунди след това се връща обратно, носейки дъщеричката им на ръце. Поставя я на масата във всекидневната, при което започва да говори нещо на странен език. Детето изпада в безсъзнание и това продължава до момента, в който

извънземното взема малката му ръчичка в своята огромна длан.

Тогава Ингер отваря очи и с невинна усмивка на лицето прегръща странния гост. Буквално секунди след това скача на пода и започва да тича така, сякаш никога нищо лошо не е било. Извънземният се обърнал към впечатлените родители с наподобяваща усмивка гримаса и след като направил някакъв жест, те отново били способни да контролират съзнанието си. Докато се огледат обаче, космическият гостенин изчезва мистериозно.

„Все още не мога да повярвам, че точно на нас се случи такова чудо. Сигурна съм, че сам Господ – Бог ни изпрати от Космоса този гост, който дари с живот дъщеря ни” – разказва майката, пожелала да не разкрива лицето си пред света.

На следващия ден родителите водят детето на преглед и лекарите в Стокхолм остават като втрещени. Защото нямало и следа от коварната болест, която била на път да почерни семейството. Консултират се и с психолог, заради съмнения за групова халюцинация. Специалистът обаче е категоричен, че и дума не може да става за някакво самовнушение и всичко е истина.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=DMBZNquQ1Qc

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *