Извънземни кръжат над болница в София, пациентите в шок

1

Трима свидетели на НЛО

Извънземни на разходка до София
Извънземни на разходка до София

Боядисан в ярък оранжев цвят космически кораб с овална форма, изкара акъла на пациентите от Първа градска болница в София. За странното присъствие на извънземни информираха очевидци и уточниха, че са потърсили съдействие за разкриване на загадката от водещи уфолози у нас.

Летящата чиния на извънземните бе забелязана да кръжи над централната част на София около седем часа вечерта на 5 март. Повече от двадесет пациенти на болничното заведение описват неидентифицирания обект като овален предмет, пулсиращ в ярки жълто – оранжеви светлини.

Съществуват ли извънземни?
Съществуват ли извънземни?

„Не се и съмнявам, че става въпрос за извънземни. Двама мои роднини бяха дошли при мен на свиждане и пушехме на прозореца на четвъртия етаж. Пред очите ни премина нещо свръхестествено, което сияеше в ярка жълта и оранжева светлина. В един момент НЛО – то „паркира” над покривите на съседните кооперации и остана така в продължение на минута или две” – споделя очевидецът А. Е.

Човекът допълва, че след известно време корабът на извънземните започнал плавно да се издига нагоре и като достигнал определена височина, се изстрелял със светкавична скорост към Космоса. Цялата ситуация продължила не повече от три минути и всички са убедени, че не става въпрос за самолет.

По всяка вероятност НЛО – то с извънземни обаче не е отлетяло към космоса, а на югоизток към Стара Заора. Оттам също има подадени сигнали за наблюдение на странен обект във въздушното пространство, но засега няма повече сведения.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=y7tY3rdudVo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Ваня Велева от НАП Ямбол – Това е най-тъпата и миризлива курва на града, която гради кариерата си като прави свирки и си предлага гъза на началници, властимащи и хора с пари.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *