Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Извънземни гостували 2 пъти в дома на мъж от Мъглиж

Извънземни

Извънземни

Телепортирали го от леглото на улицата

Иван Станчев от град Мъглиж имал уникалната възможност да се срещне на два пъти с извънземни от различни планети, докато си лежал на леглото в собствения си дом. За това разказа малко уплашеният щастливец пред камерата на телевизия Нова и допълни, че иностранците пристигнали с космически кораб.

Първата осъществена среща била с някаква много висока жена, чийто ръст сякаш надхвърлял три метра. Изключителното при нея било, че се придвижвала във въздуха над земята и била облечена като булка – покрита с бял воал. Пришълката го отвлякла от дома му чрез телепортация и го заметнала на някакъва улица в Мъглиж.

Иван Станчев

Иван Станчев

Това се случило през един скучен следобед, докато се излежавал в стаята. Ненадейно се озовал на въпросния път и се изправил очи в очи със загадъчната булка. След това при тях пристигнали някакви дребни кафяви човечета, които били високи едва около 1. 20 метра. Жената в бяло обяснила, че тези същества са нейни слуги и живеят на съседна на нейната планета. След това замъкнала Иван в някаква местност и му наредила да я запомни околността на всяка цена. След това нещо пресветнало и той отново се озовал в топлия си креват.

При второто посещение на извънземни, пред Иван се появили още по – загадъчни същества, които приличали на сенки от отвъдното. Тъй като вече имал опит с инопланетяните, Станчев се усетил да ги попита откъде идват. Тогава сенките разпънали огромна карта с милиони блестящи точки по нея и с малка пръчица показали коя е тяхната планета. Когато си тръгвали му пожелали всичко хубаво и заявили, че след четири години пак ще му дойдат на гости.

Настъпило време и около Нова година тайнствените сенки се върнали на своя космически кораб, който имал формата на равнобедрен триъгълник. Другото интересно около загадъчната личност на Иван Станчев е, че от четиридесет години в неговия гардероб живее полтъргайст. За неговото съществуване пък разбрал от духа на жена, която му разказала още, че била заклана от собствения си съпруг в Коми.

Припомняме, че преди около седмица космически кораб с извънземни атакува град Орду в Турция. Те обаче се самоунищожиха една секунда, преди да цопнат в Черно море. По случайност бяха заснети от охранителна камера.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *