Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Извънземни диктували на Ванга какво да говори

Космически интелект от напреднали цивилизации има способността да предвижда и контролира бъдещето

Ванга

Извънземни напътствали светицата

Шокиращи разкрития за Ванга направи естрадният изпълнител Христо Кидиков. Според него, светицата е получавала напътствия и е правела предсказанията си под диктовката на извънземни, които се свързвали с нея по непонятен за човешкия разум начин. Това му казала самата пророчица при едно от посещенията му при нея.

„Ванга се свързваше с космическите цивилизации чрез някакъв висш разум, лично тя ми го каза. Моето верую е, че нашият свят е един, но Вселената е необятна и крие своята огромна тайна. Този интелект е решил човеците да разполагат с ограничени познания и информация, а само избраните да имат директна връзка с него”, споделя Кидиков и уточнява, че без космическа намеса Исак Нютон например едва ли е щял да направи своите открития.

„Благословени са гениите, имащи възможност да общуват с висшия интелект. Останалите можем да виждаме само определена част. Защо някой преди Нютон, например,  не се е сетил за гравитацията, нима той е единственият,  върху чиято глава е паднала ябълка? Не сме сами и не трябва да се мисли, че в пространството не съществуват други цивилизации”

Посещаван от привидения, извънземни спасяват живота му

Христо Кидиков

Привидения често посещават певеца

Певецът признава чистосърдечно, че на няколко пъти се е срещал с истински привидения. Това ставало в случаите, когато му предстояло да взема важни решения за самия себе си. Така например, една вечер от стената в дома му се отлепя Икар, който до този момент стои спокойно върху картина. Докато Кидиков обмисля дали да сложи край на кариерата си, привидението го съветва да не се отказва, защото все още е млад и има какво да даде на света.

При друг загадъчен случай, извънземни спасяват живота му и го предпазват от тежък автомобилен инцидент. Докато кара от Русе към София след поредния концерт, космически кораб се придвижва успоредно с неговата кола, в пълен синхрон със скоростта на придвижване. Когато спира на бензиностанцията да зареди се оказва, че колата не е наред. На другия ден отива в сервиз и му казват, че ако е продължил със сигурност е щял да изгори като факла.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *