Изцепките на Гала продължават !

1
Гала
Гала предпочита блудкавите теми пред актуалните новини

Гала за пореден път доказа, че не иска да „чуе“ градивната критика по свой адрес.

В днешното издание на „На кафе“ водещата явно реши, че трябва отново да заложи на блудкавата си „политика“. Въпреки трагедията в Ню Йорк след урагана Санди, Гала включи своята кореспондентка там,за да говорят за… Хелоуин. Тя твърдо заяви на българката живееща там, че не иска да обсъждат сполетялото ги бедствие. Русокосата водеща с усмивка на лице започна да разпитва за подготовката на нюйоркчани за празника на Хелоуин. На фона на тиквите в студиото Гала в типично неин стил задаваше въпроси относно

Санди
Опустушителният ураган не може да махне " розовите очила" на Гала.

костюмите, традициите и духа на този празник. Тя явно не искаше да повярва на медиите, че парада по случай Хелуин ще бъде отменен и настойчиво питаше кореспондентката си дали това е истина.
След като всички телевизии показваха опустушенията и съобщаваха за жертви, Гала разискваше важни теми като – страшните хелуински костюми, паяжините по американските къщи и интересните според нея тикви “ красящи“ и нейното студио.

Проблемът с електричеството, спряният транспорт,трагедията на хората явно за Гала не съществува. Може би водещата иска да наблегне на позитивизма в “ На кафе“. Абсурдността обаче идва не от розовите очила на водещата, които днес сложи, а от това, че ежедневно залива ефира с всевъзможни болести, апокалиптични прогнози и т.н., а точно сега реши да бъде положителна.

Скандала между Гала и журналистката Еми Мариянска. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *