Изстудете кафето си и става виагра

1

Стари моми и ергени, самотници и въздържатели, пуритани и хора със здравни проблеми трябва много да внимават какво кафе пият. Според американски учени,  студеното кафе действало като червен плащ на бик и разгорявало неподозирани страсти у пиещите напитката.

 Силата на действието му била сравнима с тази на виаграта. Направени били няколко експеримента с двойки, на които са давали ежедневния стимулант студен. Те веднага признали, че либидото им се качвало до неочаквани размери и непрекъснато дебнели партньора си да го заведат в леглото. А там сексът бил дълъг и много удовлетворяващ. При втория експеримент се изследвали и марките кафе. Оказало се, че те нямат голямо значение, а количеството и температурата.

За да са лъвици в леглото, жените трябвало да пият най-малко 100 милилитра от кафявата напитка, а мъжете , за да са Рамбовци – 150. Дори при най-безнадеждните случаи продължителността на половия акт се увеличила с цели две минути. В изследването не се споменава какво се случва с тези, които предпочитат кафето си горещо. Дали са пълни некадърници в леглото, дали си ходят с клюмнало либидо, или изобщо не се отразява на сексуалните им подвизи. Наскоро други учени откриха, че ако се ядат миди и ананаси, потентността расте. Интересно какво ли представлява комбинацията мида с ананас, полята със студено кафе…Тук науката още не се е произнесла.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. ХаХаха не знаех :) трябва да се пробва!
    Аз пробвах Вигрикс Турбо – доста ефикасно е

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *