Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Изследване доказа: Блондинките са интелигентни, а червенокосите – глупави!

Русокоските пращели от интелект и умствени способности

Блондинките най - предпочитани за секс

Блондинките най – предпочитани за секс

Професор Валтер Ледерман от Германия и неговият екип от специалисти – дерматолози заявиха категорично, че общото мнение за пословичната глупост и вятърничавост на жените със светла коса е изключително грешно. Разпространяваните в цял свят вицове за блондинки  били напълно лъжливи, а това се доказало от проведен наскоро експеримент.

Класика за мъжките фантазии

Класика за мъжките фантазии

В проучването на учените взели участие 3 200 дами, чиито коси са в трите основни цвята: блондинки, брюнетки и червенокоси. Участничките в анкетата били подложени на тестове за интелигентност и сексуална активност. Изследването е направено по поръчка на някои от най – големите болници в Европа, за разработване на психологични лечебни програми със сексуална насоченост.

Основният извод, който бил направен е, че блондинките

не са по – глупави от другите

но за сметка на това са в пъти по – сексапилни и сексуално разкрепостени. IQ тестът доказал, че те не отстъпват по интелект и чувство за хумор на брюнетките, като единственото им по – слабо качество е възможността да анализират, което на практика значи, че в критични ситуации най – често вземат грешните решения.

Учените намерили и логично обяснение за причината, поради която блондинките почти винаги са предпочитани сексуални партньори за силния пол. Това се дължи на тяхната особеност да излъчват повече феромони, които са привличащите мъжете сексуални аромати.

В крайна сметка тестовете показали, че блондинките и брюнетките като цяло са с изравнени интелектуални способности, а най – глупави от всички са червенокосите жени. За сметка на това пък точно те изпитвали най – голямо удоволствие от секса, но все още не е установено защо.

Росица Кирилова „За блондинка ли ме взе?“:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google