Изрод от Пловдив пребива бебе до смърт, троши крака му и го души (18+)

1

Тялото на детето стои от месеци в моргата, няма кой да го прибере

убийство на дете
Убиецът Ирхан не признава зверството

Почти пет месеца след жестоката смърт на 3 – годишния Асен Инджев от Пловдив излязоха нови факти около зверството и човека, отнел живота на невинното дете. Припомняме, че през април Асенчо бе обявен за издирване от майка си, която първоначално каза пред полицията, че е отвлечен. Криминалистите обаче разкриха истината и задържаха изверга Ирхан, който го смазал от бой и след това изхвърлил трупа увит в чувал.

Асен е най – малкият син на клошарката Мария, която страда от тежка форма на олигофрения. Баща му ги напуснал и заминал за чужбина, оставяйки неспособната си съпруга да се грижи сама за децата. Тя самоотвержено правела всичко на което е способна, ровела в кофите за боклук с надеждата да намери парченце хляб. Когато успявала да припечели някоя стотинка, веднага купувала ядене за семейството.

В един момент най – голямата дъщеря Диана се захваща с много по – големият от нея Ирхан Камбуров. Той самият е баща на няколко деца, но въпреки това прибира в дома си и останалите от къщата на Мария, която обаче не била допусната да живее там.

Преди да бъде убит, Асенчо първо е пребит жестоко – Ирхан му чупи крака

полицияДва дни преди зверското убийство, пастрокът чупи крака на невръстното дете при жесток побой. Водят го на лекар, медикът гипсира контузеното място, но не подава сигнал в полицията. Пуснал ги да си вървят, тъй като му казали, че малкият е паднал.

На 11 април Асен се разплаква, защото се изходил в гащите. Преобуват го, но след няколко минути свършил същата работа и изцапал чистото бельо. Заради това Ирхан побеснява и започва да го бие. Хвърля го на земята, стъпва с крак върху гърдите му и започва да го удря с всичка сила в главата.

Души го докато спре да шава

Убиецът увивал тялото не момченцето в одеяло и го натиква в гардероба. Там телцето стои няколко дни, започва да се разлага. Арестантът го слага в чувал и го изхвърля по бреговете на Марица, затрупвайки с камъни и пръст. След няколко дни обаче решава, че така ще открият трупа и отива на мястото. Слага го в чували, в които пъха и тежък камък – за да не изплува. После принуждава майката Мария да лъже пред полицията.

Изродът е предаден на криминалистите от сина си

В съда Ирхан опита да хвърли вината върху любовницата си Диана. Пред магистратите разказа сърцераздирателната история за това, как каката пребила малкото си братче, а той излъгал, защото е лудо влюбен в нея и не иска да се разделят. Разследването по случая продължава.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=yuIWINqQc-g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *