Изритаха Вили Марковска от Столичани в повече

3
Вили Марковска
Вили напуска Столичаните

Звездата от „Столичани в повече“ – Вили Марковска (Мария)  най-вероятно няма да участва в новите епизоди на комедийния сериал. Мимето била много капризна и разлигавена и никой от екипа не можел да я поняса.

Младата актриса не се понасяла с никой от колегите си. Вечно била недоволна от сценария си и се е изпокарала с всички, включително и продуцента Любо Нейков. Капризната девойка искала да променя репликите на героинята си, често спирала снимките, за да пуши, но причината за изгонването й била, че поискала увеличение на хонорара. Именно заради тези прищявки, тя няма да вземе участие в новия сезон или ще се появи за малко, след което ще трябва да си търси нов филм.

Неотдавна, в предаването „Преди обед“ Вили беше казала, че в екипа нямало приятелство. Тя била дружка, само със Стоянка Мутафова, която и била като ментор. Малко по малко, причината за това изказване изплува на бял свят. Ясно е, че екипа на сериала са все обиграни личности, като повечето от тях се забавляват на сцената, а не мрънкат и нямат претенциите на младата актриса.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. !!! ПУШЕНЕТО Е ЗАБРАНЕНО !!!
    ФИНАНСОВАТА КРИЗА Е ФАКТ !!!
    МИМЕ (ВИЛИ) СЕДНИ СИ НА Д-ТО СЛАДКО :-)

  2. Изключително грозно е да използвате такива думи. От всякъде си личи, че написаното си е пълна измислица.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *