Изритаха Боян Расате от Фейсбук

0
Боян Расате
Изритаха Расате от Фейсбук

Боян Расате остана без профил в социалната мрежа Фейсбук. Това стана след като към администраторите са постъпили много жалби, че националистът публикува хомофобски и расистки материали.

Расате е известен със своя остър език. Той многократно се е обявявал против ромите и малцинствата в България. 40- годишният Расате нашумя като е бивш лидер на „Български национален съюз“ (БНС) и председател на движение „Гвардия“. Истинското му име е Боян Боянов Станков.

Дръзкият Расате вече няма да може да изявява мнения във Фейсбук, след като беше обвинен в нацизъм, агресия, обиди и други пободни. Най-вероятно, недоволството на хората е дошло, след като Боян заяви, че ще направи наръчник за борба с хомосексуализма и педофилията. За заличаването на профила му, ни алармираха колегите от razkritia.com, като ни споделиха, че това се е случило в сряда (27.06.2012г.)

Расате
Социалната мрежа недоволства от националиста

Расате има много публични изяви, като дори от ТВ 7 му даваха трибуна в предаването „Пряка демокрация„. Последната изцепка на националиста беше на  „Евровизия“, където той призова всички свои привърженици да бойкотират конкурса, защото нашият участник Софи Марионова е циганка. Разбира се, след изтриването на профила му, той едва ли ще се спре и ще направи всичко възможно пак да се намъкне в социалната мрежа, за да може да води своите агитации безплатно и публично.

Боян Расате се опита да подражава на Волен Сидеров. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *