Израел е близо до залавянето на терориста в България

0
Шимон Перес

Президентът на Израел Шимон Перес заяви категорично пред медиите в своята държава, че израелските служби са само на крачка от залавянето на терористите, организирали самоубийствения атентат на летището в Бургас. Държавният глава беше категоричен, че неговата държава вече разполага с повече от достатъчно информация за извършителите и убийците, които взеха живота на общо шест души.

Явно, за да спази добрият тон, Шимон Пересотправи официални благодарности към българското правителство за доброто сътрудничество при работата по разследването на атентата. Това стана при посещение на нашия туристически министър Делян Добрев, който на свой ред увери израелците в доброто отношение на държавата ни към тях.

Бомба в Бургас
Трагедия в Бургас, има много загинали

Добрев дори стигна по – далеч и обяви уверено, че експертите в съвсем кратки срокове ще бъдат напълно готови с достоверен фоторобот на извършителя на терористичния акт от 18 юли. Той допълни, че и българските служби постигнали вече значителен напредък в разследването и за изминалото време са успели да възстановят на 95 % главата на терориста.

На Шимон Перес било съобщено още, че камикадзето е пристигнало на българска територия около двадесет дни преди да бъде осъществена атаката, а до няколко дни властите в Израел ще получат снимки на всички от терористичната група.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=FMvfv3dbnJc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *