Изпратиха 4 български мафиоти на съд в Италия

3
Екстрадираха в Италия първите четири от "Кокаиновите крале"

Българските власти най – накрая кандисаха и след сериозно колебание взеха решение да предадат първи четири души от бандата на „Кокаиновите крале” на колегите си в Италия.

Те бяха арестувани у нас в рамките на международна специализирана акция срещу организирана група, осъществяваща незаконен трафик на огромни количества кока от Южна Америка към Европа.

Екстрадираха в Италия първите четири от "Кокаиновите крале"

Четиримата родни бандити бяха изпратени за Ботуша с нарочен полет на властите в Италия. В скоро време трябва да излезе и решението на родните магистрати за предаването и на другите единадесет задържани у нас членове на бандата. Припомняме, че сред тях е и соченият за лидер Евелин Банев – Брендо.

На този етап Брендо ще остане в ареста в България, а съдиите междувременно отправиха няколко запитвания до колегите си в родината на мафията, заради някои неточности в искането му за екстрадиране. По мнението на нашия съд, от издадената Европейска заповед за арест съвсем не ставало ясно, кога нашенецът трябва да бъде даден на съда в Милано.

Невижданата за размерите на България акция срещу организираната престъпност беше поведена в началото на този месец. При нея бяха спипани тридесет души, а Брендо бе посочен за водач от италианските карабинери.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=l1r050M17Dk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Отново нашите съдии шикалкават,нещо не им е ясно по международна заповед,нещо се чудат………..а Брендо плаща ли плаща.Мафиотски съд.Кога ще съдим съда.Да натоварим всички съдии и в Италия на съд,който го оправдаят ще го вземем обратно в България

  2. Съгласно конвенцията за правата на човека след като си поданик на една страна не можеш да бъдеш екстрадиран от нея. Точно и ясно. То за това ни осъждат в Страсбург, защото си тълкуваме законите както ни е удобно.

  3. кои сте вие,та окачествявате някого без съд и присъда като“бандит“?Смешно жълто издание…Я по-добре напишете,че хората вече повече от 24 часа,не се знае в кой затвор в Италия се намират и адвокатите им нямат дори информация,а след като близките им звънят в разни бг институции им се отказва каквото и да е инфо.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *