Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Изповедта на убиеца на бременната Петя: Беше ми скучно и я размазах! 18+

В полицията изродът плакал, но от страх за собственото си бъдеще

Тук убийците хвърлили тялото на бременната Петя

Тук убийците хвърлили тялото на бременната Петя

Самопризнанията на садиста Емил Азов за зверското убийство на бременната му приятелка Петя потресоха цяла България и накараха хиляди да изтръпнат от ужас. Пред психолозите от МВР извергът признава, че е претрепал младата жена защото му станало скучно и решил да се „разнообрази”.

„Просто ми стана много скучно и досадно. С приятеля ми решихме да я убием, за да се разнообразим” – са зловещите думи, които психопатът изрича пред следователите по повод убийството на бременната Петя Тодорова.

Припомняме, че тялото на 20 годишната жена бе открито във вторник вечерта, захвърлено в бетонна шахта в Западен парк. Полицаите арестуваха бащата на бебето Емил Азов на 19 и неговият 23 годишен приятел Михаил Миков, който взел дейно участие в измъчването и умъртвяването на бременното момиче.

Психолози разкриват, че докато давал показания Емил се разплакал, но това в никакъв случай не било от съжаление за стореното. Страхувал се от бъдещето и от това, което го очаква в затвора. Пред следователите трудно решил да си признае и опитвал да шикалкави, но в крайна сметка разказал всичко от начало до край.

Пред детективите първи проговорил Михаил Миков, който описал с пълни подробности зверството. Разказал, че първо отишли в жилището на Емил Азов, за да решат какво ще правят по въпроса с бременността на Петя. Тя самата също пристигнала малко по – късно и дори била в добро настроение, защото силно се надявала, че Емил ще признае бащинството.

Той обаче категорично отказал да поема каквато и да е отговорност за бебето. Въпреки нежеланието му да се погрижи за нея, Петя правила секс с него пред погледа на Михаил, с когото също имали близки отношения. За да се разнообрази, Емил Азов даже свършил вътре в нея.

След това убийците подлъгали Петя да отидат на разходка в парка като ѝ казали, че имат среща с техен познат. Завели нищо неподозиращата жертва на безлюдно място в близост до шахтата и зверството започнало.

Изродът Емил Азов

Изродът Емил Азов

Миков уточнява, че приятелят му Емил познава доста добре този район. Преди около три месеца точно там се опитал да запали жива друга своя приятелка, която ревнувал от целия свят. Тази жена била колежка на Михаил и именно той я запознава с него. Докато трае връзката им, Азов опитва да наложи тотален контрол, гърми с газов пистолет по бившия ѝ приятел.

След този случай тя решава да прекрати отношенията си с него и Емил полудява. Завежда я на същото място в Западен парк и я залива с предварително приготвена туба бензин. За щастие Михаил тогава се уплашил и успява да го разубеди.

Убийството на Петя Тодорова е планирано по същия пъклен начин. След като завеждат бременната жена до шахтата, изродите вадят паралитичен спрей и я напръскват в очите. Тя се свлича на земята в несвяст и двамата започват да я бият безпощадно. Удрят я с каквото им попадне – юмруци, ритници, железа и дървени прътове. Изтезанието продължава дълго време, през което бременната Петя им се моли да спрат. Дори се извинява за неприятностите, които неволно е създала с бебето и обещава, че повече няма да ги притеснява. Молбите ѝ обаче само дали нови сили на изродите и нейната беззащитност ги накарала да бъдат още по – жестоки.

Кулминацията на ужаса настъпва, когато Емил нарежда на Михаил да я стисне за носа и шията, за да „спре да диша”. Идиотщината на двамата надминава всякакви граници, когато решават да я съблекат чисто гола, „за да не се прави на интересна повече”. По всяка вероятност в този момент Петя вече е била мъртва.

След края на изстъплението изхвърлят тялото на младата жена в шахтата, без да са се уверили, че е умряла. Дори се надявали, че все още диша, за да „се мъчи още повече”. После в главите им дошла идеята да я заровят жива и започнали да сипят пръст и кал върху нея.

И приятелят му Михаил

И приятелят му Михаил

След като откриват тялото, експертите от Съдебна медицина установяват, че Петя е издъхнала още докато я пребиват, след като изродите счупват черепа ѝ на няколко места. След края на кървавата вакханлия, двамата се прибират спокойни по домовете си.

Психолози от МВР споделят, че това убийство е дело на пълни безделници, хора без посока и представа защо въобще са живи.

„Напълно безсмислено убийство, извършено от безделници без идеали и ценности. Това е изключително тежка форма на психопатия, а такива въобще не се и замислят какъв е смисълът на живота и колко ценен е той” – коментира заместник – директорът на психологическия институт към полицията Росен Йорданов.

Той допълва, че Петя Тодорова е била плаха душа и затворена в себе си, жена търсеща любовта на своя живот. Психопатът Емил е бил движещата сила в тяхната връзка и до момента на убийството безмилостно я е използвал, за да осъществи собствените си сексуални фантазии.

На двамата изроди вече са повдигнати обвинения в убийство.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Изповедта на убиеца на бременната Петя: Беше ми скучно и я размазах! 18+

 1. ники Отговор

  08.03.2013 в 17:45

  za tezi gadowe samo smartno nkazanie

 2. мария Отговор

  12.03.2013 в 16:26

  Смъртно наказание..

 3. Дафи Отговор

  06.01.2018 в 13:30

  По няколко смъртни наказания за всеки, да ги убиват, да ги съживяват и пак да ги убиват, до безкрай!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *