Изоставен съпруг уби детето си, обеси се и поиска да сложат телата в един гроб – 18+

0
Баща уби собственото си дете и се обеси

Покъртителна семейна драма се разрази тази събота във Велико Търново. Цяла България бе потресена от новината за отчаяния баща, който удуши със собствените си ръце своя шестгодишен син и след това се обеси. В предсмъртното си писмо пожелал да бъде положен в един гроб с невръстното си дете, за да останат завинаги заедно.

Когато полицаите разбили входната врата в квартирата на 38 годишния Петър Петров, пред погледите им се разкрила ужасяваща гледка. Мъртвото телце на малкия Данчо било поставено върху легло, а баща му висял със страшна сила на примка, преметната през греда на тавана. На масата имало предсмъртно писмо, в което мъжът молел близките си за прошка и поискал да бъде положен в един гроб със сина си.

След като се съвзели от шока, полицаите откарали труповете в моргата на Велико Търново. Съдебните медици успели да установят, че бащата убил сина си по особено мъчителен начин, като го удушил с голи ръце. Предсмъртните мъки на детенцето продължили повече от час.

Петър и бившата му съпруга Ивелина Игнатова на 33, се развели през януари тази година, споделят роднини на самоубилия се мъж. Той по никакъв начин не могъл да преживее раздялата и с всеки ден ставал все по – угнетен. Допълнително се натоварвал от факта, че двамата продължавали да работят в един и същ хранителен магазин, поради което се срещали непрекъснато.

Най – тежко станало когато разбрал, че Ивелина вече живее с друг мъж. Отчаял се напълно и започнал да споделя пред роднините си, че има намерение да се самоубие. За това свидетелстват майката и братът на Петър. Напрежението малко по малко се покачвало и така се стигнало до трагичната развръзка.

Към средата на изминалата седмица, Петър поканил сина си Йордан да му погостува за няколко дни и го повел към квартирата си в Търново. В петъчната вечер провел телефонен разговор с бившата си жена и се уточнили, че в събота ще върне детето. В уговорения час обаче двамата не се появили и Ивелина започнала да звъни на мобилните им телефони. След като не могла да се свърже с тях, позвънила в полицията.

„Ужасна мъка ни споходи. Петър често споделяше за притесненията си пред мен и аз му повтарях, че трябва да превъзмогне болката и да приеме раздялата с Ивелина” – споделя братът на починалия Росен, който също живее във Велико Търново.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=7SSLFiQXIFI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *