Изненада! Тервел Пулев ще пере гащите на Станка и останалите дами

0

полукъщаСлед като ВИП Брадър стана достатъчно безинтересен и някои зрители се преместиха на друг канал да гледат други риалити формати, Нико Тупарев реши да върне интереса към продукцията си, като използва за това участниците. Или по-скоро жертва удобството им. Снощи като черешка на тортата дойде истинската изненада.

Строителите набързо са спретнали към Къщата полукъща, в която всичко е наполовина.  Столовете са двойно по-малки, леглата са дълги и тесни, креслата побират само дете или дупето на Лияна, дворчето е символично, часовникът е половин, картините са наполовина, само тоалетната е в нормални размери по съвсем обясними причини. Няма и баня. По-точно има, но водата се докарва само с колело и докато някой се къпе вътре, друг трябва да върти колелото отвън.

За да бъде гадостта пълна,  наказаните в полукъщата нямат право да си вземат дрехите, а ще се разхождат по работни гащеризони. Иво и ПламенТе ще бъдат слуги на богоизбраните и задължително ще перат дрехите им, ще изпълняват всяко тяхно желание, няма да имат достъп до продукти и до кухня, яденето ще им го носят другите съквартиранти, като ще им дават остатъците от трапезата си.

За слуги бяха избрани най-високите участници, които със сигурност няма да се съберат на тесните легълца – Тервел Пулев, Мариян, Павел, Ивайло и Лияна. Че е унижение това, е напълно ясно. Но все пак в нашия Брадър са по-милостиви явно. Люси Дяковска разказа, че докато била само седмица в германския Брадър, се наложило да спи в истински кокошарник заедно с кокошките, а на другия ден 14 часа търсила игла в купа сено в буквалния смисъл на тази дума. Заинатила се и я намерила.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/qZ99Ws1uuXI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *