Изненада! Защитникът на Цветанов е адвокатът на братя Галеви!

1

Цветанов с ръкавели Цветан Цветанов се яви на разпит днес в прокуратурата по случая за незаконните подслушвания с адвокат Менко Менков, който е  защитавал Братя Галеви и  едновременно с това подсъдимия по делото „САПАРД“ – Марио Николов.

Менков бе и защитник на един от свидетелите по делото „Октопод“.  В медиите веднага гръмнаха коментари, че това е един от адвокатите на мафията и изборът на Цветанов е доста странен при положение, че твърдеше, че поне десет адвоката са му предложили услугите си. Говори се, че Менков е знаел, че Галеви подготвят бягство, но това няма как да бъде доказано.

братя ГалевиЕксвътрешният министър не обясни защо е избрал него. Той само каза, че ще ползва  и услугите на немски специалист по подслушванията. Днес зам.-председателят на ГЕРБ тръгна със свитата си към Специализираната прокуратура, но се оказа, че мястото е променено и трябва да отиде  в Софийска градска прокуратура, където ако не беше изтекъл записът от Банкя, щеше да го чака не кой да е, а Николай Кокинов. Там също не му провървя да бъде разпитан пред съдия, защото пък не били призовани другите четирима обвиняеми – бившите служители на СДОТО и адвокатите им.

Цветанов видимо се изнерви от местенето от сграда в сграда и от зала в зала. Сигурно за тях съм специален и се чудят къде да ме разпитат, промърмори той на следващите го по петите журналисти. В момента той отново е в прокуратурата, заедно с известния си адвокат. Екминистърът потвърди единствено, че отново правят проверка на имотите му и на семейните доходи, но отказа да каментира каквото и да било, свързано с делото. Все пак медиите днес очакват да му бъде предявено обвинение и поискана мярка за неотклонение, за която всички знаят, че ще е парична гаранция.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/MipkvOGcfO4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Абе не е изненада. Този адвокат се е специализирал да защитава престъпници.. Де да иде Цецито освен при него?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *