Изненада! Симона и Марио от „София ден и нощ“ са Гаджета! Виж Тук:

0
sofia-den-i-nosht-mario-2
Прясната двойка на път за Несебър

Феновете на „София ден и нощ“ са в екстаз! Две от звездите на сериала разкриха, че имат връзка. Това са Симона (Калина Иванова) и Марио (Адриан Зурков).

От известно време двамата затрупват стените на профилите си във фейсбук с общи снимки. Но най- сигурното доказателство, че екранните Симона и Марио са гаджета е, че миналия уикенд двамата се усамотиха в Несебър.

Калина, или Кики, както я наричат близките, е на 20 години и миналата година завърши гимназия. Адриан Зурков, освен изявите си като актьор в „София ден и нощ“, е популярен столичен фитнес инструктор.

sofia-den-i-nosht-mario-4

В началото на снимките на риалити поредицата, той всъщност бил здраво хлътнал по друга своя колежка – Михаела Павлова, която изпълнява ролята на Рая. След флиртът им обаче, тя отказала да задълбочат отношенията си с Адриан. Скоро след това Михаела стана гадже с друг свой колега – Димитър Илков, който играе Дани.

И докато връзката на екранните Дани и Рая в истинския живот изглежда е приключила, то Калина и Адриан сега са актуалната двойка на снимачната площадка на „София ден и нощ“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *